Tamir Ettigi Arabada Buldugu Fare Yavrularini Elleriyle Besledi

Zonguldak’in Devrek ilçesinde sanayide ustalik yapan bir esnaf tamir etmeye çalistigi araçta yeni dogmus fare yavrulari buldu. Annesiz olan fare yavrulari için "açliktan ölmesin" diyen usta, onlari siringayla besledi.

Tamir Ettigi Arabada Buldugu Fare Yavrularini Elleriyle Besledi
Ilçenin sanayi bölgesinde ustalik yapan bir esnaf, müsterisi tarafindan tamir edilmek üzere araci teslim aldi. Farlarin yanmama sorunu nedeniyle gelen araci inceleyen usta, ara bölmede fare yavrularini görünce saskina döndü. Karincalarin yavrularin bazilarini isirmis oldugunu görünce elleriyle tek tek pansuman yardimiyla temizleyen usta yüreklere dokunur görüntüyle tebrikler aldi. Aracin arizasinin çözümünü ararken fare yavrularin gören usta sunlari söyledi;

“Araç tamir için bana getirildi.

Far yanmamasi üzerine inceleme yaptigim esnada fare yavrularini gördüm. Anne fare ben aracin kaput kapagini açip inceleme yaptigim esnada kaçti. Yeni dogmus yavrulari bu sekilde birakmaya vicdanim el vermedi. Bende elimden geldigi kadariyla yavrulari siringayla beslemeye basladim. Karincalar yavrularin bazilarina isirmis pansuman yardimiyla temizledim. Hatta yavrularin bakimi için insanlardan yardim istedim. Bir kenara koymaya gönlüm el vermedi" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA