Manisa'da Bozburun Mahallesi Dönüsümü Yasiyor

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Köprübasi ilçesine bagli Bozburun mahallesinde devam eden altyapi çalismalarini yerinde inceledi.

Manisa'da Bozburun Mahallesi Dönüsümü Yasiyor
MASKI Genel Müdürlügü, büyük altyapi yatirimlarina devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde Köprübasi ilçesine bagli Bozburun Mahallesinde bin 500 metrelik kanalizasyon hatti döseme çalismasi ile bin 500 metre de içme suyu hatti döseme imalat islerini sürdürüyor. Altyapi çalismalarinin ardindan 10 bin metrekare üstyapi isi de yapilacak olan mahallede 2 adet foseptik montaji da gerçeklestirilecek. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, mahalleye bir ziyaret gerçeklestirerek, yetkili personel ile birlikte mahalle muhtari Rahmi Uçar ve vatandaslar ile bir araya geldi. Mahalleye yapilan yatirimlar hakkinda bilgi veren Daire Baskani Hilmi Serkan Emir’e Büyüksehir Belediyesi Köprübasi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü ve MASKI Ilçe Sefi Enver Çetin de eslik etti.

Bozburun mahalle muhtari Rahmi Uçar, “Altyapi çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Insallah üstyapi çalismalarinin ardindan Bozburun çok güzel bir mahalle olacak. Cengiz Baskana tesekkür ediyorum” dedi.

Yapilan çalismalar ile ilgili bilgi veren Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, “Köprübasi ilçemizin küçük ve sirin mahallelerinden biri olan Bozburun mahallesinde Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün liderliginde önemli bir yatirima hayat veriyoruz. Içme suyu, kanalizasyon hatlari tamamlandi. Foseptik ve üstyapi isi çerçevesinde kilit parke tasi döseme çalismasi yapacagiz. Simdiden mahalle halkimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA