Kozan Barajinda Tatilin Keyfini Çikardilar

Ramazan Bayraminda yerli turistlerin gözdesi Kozan Baraj Gölü olurken, göle gelenler tekne turu yapma imkani da buldu.

Kozan Barajinda Tatilin Keyfini Çikardilar
Adana’nin Kozan ilçesinde bulunan Baraj Gölü tatilde yerli turistlerin ve doga tutkunlarinin ilgi odagi haline geldi. Günlük 180 kisinin tekne gezisi ile doga turuna çiktigi baraj gölü Ramazan Bayraminda tatilcilerin ugrak yeri oldu. Dogayla iç içe bir gün geçirme imkani bulan turistler butik kent olan Kozan’da bayramda bahar havasi ile birlikte muhtesem bir tatil yapma imkani buldu.

Istanbul, Erzurum ve çevre illerden aile ziyaretleri için Kozan’a gelenlerin gözdesi olan baraj gölünde tekne turuna çikan aileler Kozan’in tabiat zenginligine hayran kaldiklarini belirtti.

Kozan’a Istanbul’dan geldiklerini kaydeden bir aile ilçenin dogasindan kaldigi memnuniyeti dile getirirken ilçe disina tatile gidemeyen aileler ise kozan barajinda tekne turu ile keyifli bir bayram yasadiklarini ifade etti.

Ailesiyle barajda tekne turuna katilan Fatih Yüce ise mavi ve yesilin bulustugu ilçenin çok güzel oldugunu ifade ederek, “Misafirlerimiz ile bayram tatili yapmak istedik. Dagilcak tabiat parki da çok güzeldi. Çok mutluyuz, herkese iyi bayramlar ”diye konustu.

Tekne Kaptani Ahmet Öz Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan’in çalismalari ile tekne turlarinin Ramazan Bayrami ile birlikte yeniden basladigini dikkat çekerek, “Çok yogun bir ilgi var. Teknemiz 25 kisilik ve bugün 6. Turumuza çikiyoruz. Ilgi çok yogun. Ilçemiz doga tatili sevenler için essiz bir manzara sunuyor” dedi.

Tekne turunda aileler çocuklari ile doyasiya eglenirken essiz manzara dron ile görüntülendi.
Kaynak: İHA