Hastaneye Gitmemek Için Polis Aracina Kaza Yaptirip Kaçmaya Çalisti

Adana’da polis araciyla ruh sagligi hastanesine götürülen sahis polis memurunun kontrolündeki aracin direksiyonunu aniden çevirip kaza yapmasina neden oldu. Zanli kazadan faydalanarak kaçmaya çalisinca ortalik savas alanina döndü.

Hastaneye Gitmemek Için Polis Aracina Kaza Yaptirip Kaçmaya Çalisti
Edinilen bilgiye göre olay merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarinda meydana geldi. Iddiaya göre Görkem Ö. isimli sahsin polis zoruyla Dr. Ekrem Tok Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hastanesine götürme karari çikti. Görkem Ö. Fatih Polis Merkezinde görevli polis memurlari Yakup M. Ve Kadir S. tarafindan araçla hastaneye götürülmek üzere yola çikti. Görkem Ö. araç Turgut Özal Bulvarina geldigi sirada sürücü polis memuru Yakup M.’ye arkasindan sarilip direksiyonu çevirmesi sonucu araç park halindeki bir araca çarparak kaza yapti. Kaza sonrasi sahis kaçti. Yaralanan polisler hemen yardim isteyip bir taraftan da sahsi yakalamak için takibe basladi.

Kaçan sahis kisa sürede yakalandi. Yarali polisler ise hastaneye kaldirildi. Zanlinin ilk ifadesi de hastaneye gitmemek için kaza yaptirdigini söyledigi ögrenildi. Zanli polis merkezine götürüldü. Kaza sonrasi zanlinin yakalanmasi ve yasanan telas vatandaslar tarafindan anbean görüntülendi.
Kaynak: İHA