Adana'da Hirsizlik Operasyonu Açiklamasi 6 Tutuklu

Adana’da son 10 gün içinde ev ve is yerlerinden 100 bin lira degerinde soygun yaptiklari belirlenen 10 zanlidan 6’si tutuklandi.

Adana'da Hirsizlik Operasyonu Açiklamasi 6 Tutuklu
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri, kent merkezinde 10 gün içerisinde yasanan hirsizlik olaylariyla ilgili çalisma baslatti. Ekipler, 15 ayri hirsizlik olayinda ev, is yeri ve araçlardan yaklasik 100 bin lira degerinde soygun yaptiklari belirlenen 10 süphelinin önce eskalini, sonra da kimliklerini tespit etti. Operasyon için harekete geçen ekipler, belirlenen adreslere yapilan es zamanli baskinlarda süphelileri gözaltina aldi.

Emniyete götürülen süphelilerden Serhat A.’nin farkli tarihlerde kent merkezinde 6 ayri motosiklet çaldigi ve bir otomobilden de hirsizlik yaptigi belirlendi. Zanli’nin, Seyhan ilçesi Yesiloba Mahallesi’ndeki bir apartmanin otoparkindaki motosikleti çaldigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Serhat Asan’in da aralarinda bulundugu 6 kisi tutuklandi, 4 kisi de adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA