4. Tasting Alaçati 'Topragi Koru' Temasi Ile Gerçeklesecek

4.Tasting Alaçati, "Topragi Koru" temasi ile 27-28-29 Mayis tarihlerinde gerçeklestirilecek.

4. Tasting Alaçati 'Topragi Koru' Temasi Ile Gerçeklesecek
Ege’nin yarimadasinda, Alaçati’nin köy içinde ve çevresindeki dogal platolarda, bu yil dördüncüsü gerçeklesecek olan Tasting Alaçati, Alaçatili isletmelerin ev sahipliginde 3 gün boyunca devam edecek. Bölgenin en özel mekanlarinda birbiri içinde eriyen gurme lezzetler, sohbetler, etkinlikler, workshop’lar, müzik, sanat, macera dolu kesifler ve yeni deneyimler ziyaretçilere sunulacak.

Ilki 2018 yilinda yapilan global yasam bulusmasi Tasting Alaçati, gustosuna düskün olanlari, kesfetmeyi sevenleri, gastronomi çevrelerini, önde gelen sefleri, yerleri üreticileri, isletmecileri, tedarikçileri, halki, gazetecileri her yil Alaçati’da bir araya getirerek global bir yasam deneyimi sunmayi hedefledigi ifade edildi.

Bölgenin dogal güzelliklerini ve lokal isletmeleri ön plana çikararak, Ege’nin yerel ürünleri ve üreticileriyle yeme-içme kültüründeki önemini arttirmaya ve sürdürülebilir turizme katki saglamayi amaçladigi belirtildi.

Ebru Baybara, Gamze Cizreli, Ezra ve Tuba Çetin, Bahar Akinci, Nedim Atilla, Salim Kadibesegil, Hazer Amani ve Korcan Karar’in sohbetlerinin yer alacagi etkinlikte, Çesme Sakizi, Atiksiz Sofralar, Yesil Mutfak Sirlari, Dogadan Sanata, Topraktan Gelen Saglik, Topragin Atesi Çini konulu atölye etkinliklerinin yani sira Tosca Operasi Özel Gösterimi de gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA