Ramazan Bayraminda Gaziantep'teki Mardinliler MAREV'e Akin Etti

Pandemi nedeniyle son iki yildir bir arayla gelemeyen Gaziantep’te yasayan Mardinliler Ramazan Bayrami nedeniyle MAREV hizmet binasinda bir araya gelerek bayramlasti. Vakif Baskani Abdülkerim Arslan ve Mardinli Sanayici Is Adami Mahsum Altunkaya yaptiklari konusmalarda birlik ve beraberlik çagrisi yaparken dogduklari kent kadar yasadiklari kentlere, Türkiye’ye hizmet etmenin önemine degindi.

Ramazan Bayraminda Gaziantep'teki Mardinliler MAREV'e Akin Etti
Mardinliler Egitim Dayanisma Vakfi’nda (MAREV) düzenlenen bayramlasma programinda Gaziantep’te yasayan Mardinliler bir araya gelerek bayramlasti. Günün erken saatlerinden itibaren bayramlasma törenine büyük katilim saglayan Mardinliler Gaziantep merkezinde bulunan vakif binasini doldurdu. Düzenlenen törene Mardinli Sanayici ve Is Adami Altunkaya Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya, Mardinli sanayici ve is adamlariyla Gaziantep’te yasanan ve kendi sektörlerinde önemli basarilara imza atan Mardinliler de katildi.

Pandemi sürecinde son iki yildir bir araya gelemediklerini ifade eden MAREV Baskani Abdülkerim Arslan “Degerli dostlarim pandemi sürecinde biliyorsunuz son iki yildir sadece bizler degil diger kuruluslarda bayramlasma dahil olmak üzere birçok toplu etkinlik yapamadi. Çok sükür bugün sizlerle kucaklasma, dertlesme, sohbet etme ve bayramlasma firsati bulduk. Vakfimiz bu süreçte üstlendigi misyonu yerine getirmek için amaçlarina uygun olarak diger faaliyetlerini sürdürdü. Birlik ve beraberligimizi arttirmak, yardimlasma ve dayanisma duygulari içerisinde birçok çalismamiz pandemi sürecinde de devam etti. Bundan sonraki süreçte de yine sizlerle kucaklasarak, sürekli istisare ederek, yeni çalismalara imza atmaya devam edecegiz. Hepinizin bayramini yürekten kutluyorum” dedi.

’’Hizmet etmeyi sürdürecegiz”

Mardinli Sanayici ve Is Adami Altunkaya Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya’da birlik ve beraberligin önemine deginerek, “Sizlerle birlikte dogdugumuz kentin gelisimine büyük destek ve katkilar saglarken, yasadigimiz sehirlerin de ekonomisine ve gelisimine büyük özverilerle destek sunmaya, yüksek katma degerler olusturarak faydalar saglamaya devam ediyoruz, bundan sonraki süreçte de ayni inanç ve gayretle gerek yasadigimiz kentlere gerekse dogup büyüdügümüz kentimiz olan Mardin’e her türlü destegi vermeye devam edecegiz. Çok sükür iki yil aradan sonra hep birlikte kucaklasma sansi yakaladik. Bu süreç bizlere insan sagliginin önemini oldugu kadar bilimsel çalismalarin ve egitimin önemini bir kez daha ögretti. Vakfimiz egitim ve dayanisma yönünden üstlendigi misyonu basariyla sürdürürken bundan sonra da bizler Mardinli sanayici ve is adamlari olarak vakfimizin üstlendigi bu zorlu misyonu daha büyük kitlelere ulastirmasi için ne gerekirse yapmaya devam edecegiz. Ramazan Bayrami birlik ve beraberligimizin güçlenmesi, dayanisma ve yardimlasmamizin artmasi için önemli bir firsattir. Hepinizin bayramini kutluyor saglik ve esenlikler diliyorum” diye konustu

Yapilan konusmalarin ardindan törene katilanlar uzun uzun sohbet ederek günün anisina hatira fotograflar çektirdi.
Kaynak: İHA