Is Insani Ilhan Akkurt'tan Hakkindaki Iddialarina Cevap

Kocaeli’de emlak isleriyle ugrasan Islam Özkarhan’in iddialari ve Ankara’ya yaptigi yürüyüs ile ilgili Ilhan Akkurt açiklama yapti. Iddialarin gerçegi yansitmadigini söyleyen Ilhan Akkurt, en kisa zamanda yeni bir suç duyurusunda bulunacaklarini ifade etti.

Is Insani Ilhan Akkurt'tan Hakkindaki Iddialarina Cevap
Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde emlak isleriyle ugrasan Islam Özkarhan, Akkurt Royal City sahibi Ilhan Akkurt ve Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ile ilgili iddialarda bulunarak bayram günü Ankara’ya yürüyüse geçti. Özkarhan, Akkurt’un Basiskele Aydinkent’te yaptigi hafriyat çalismasinda dere yatagini doldurdugunu iddia etti. Akkurt’un kaçak hafriyatlarini Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’ne bildirdigini söyleyen Özkarhan, Büyüksehir Belediyesi’nin Akkurt’a ayricalik tanidigini ileri sürdü.

Is insani Ilhan Akkurt ise Özkarhan tarafindan ortaya atilan iddialarin gerçegi yansitmadigini belirtti.

Akkurt, Özkarhan’in hakkinda çikan cezadan kurtulmak için sikayetten vazgeçilmesi ve muhtemel tazminat davalarinin önüne geçmek için asilsiz iddialarda bulundugunu söylerken Özkarhan ile alakali yeni bir suç duyurusunda bulunacagini söyledi.



“Iddialar asilsiz, suç duyurusunda bulunacagiz”

Özkarhan’in ortaya attigi iddialara yönelik açiklama yapan Ilhan Akkurt, “2 yil önceki Akkurt Secret Garden projesi çerçevesinde yapmis oldugumuz emlak komisyonculugu ile alakali mahkemece hakliligimiz bütün belgelerle ortaya çikti. Hakkinda suç duyurusunda bulunmustuk ve kendisi de yagma suçundan 2 yil ceza aldi. Simdi o cezayi çekmemek için bizi taciz ediyor. Amaci, kendisi hakkindaki cezayi düsürmek. Daha önceden de sabikasi var. Taciz ile ilgili gözaltina alinmisti. Yeni bir suç duyurusunda bulunacagim. Bahsini ettigi dere yatagini doldurma, hafriyat projesiyle ilgili biz yalnizca altyapi çalismasini yaptik. Kaçak hafriyat yaptigimizla alakali ve diger tüm iddialariyla alakali tüm söyledikleri asilsizdir. En kisa zamanda yeni suç duyurusunda bulunacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA