Belediye Baskani Çetin'in Çiftlik Evine Hirsiz Girdi

Adana’da Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in çiftlik evine hirsiz girdi. Evden ilk belirlemelere göre cep telefonu, televizyon, bilgisayar ve battaniye çalindigi ögrenildi.

Belediye Baskani Çetin'in Çiftlik Evine Hirsiz Girdi
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüregir ilçesine bagli Yukari Çiçekli Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in çiftlik evi kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan soyuldu.

Bugün sabah saatlerinde eve giren çalisan ve Baskan Çetin’in agabeyi Kazim Çetin, ilk olarak evdeki televizyon, telefon, bilgisayar ve battaniyenin çalindigini fark etti.

Kazim Çetin’in ihbari üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti. Baskan Çetin’in kuzeni Ihsan Gülmez, gazetecilere yaptigi açiklamada, "Bugün eve geldigimizde hirsizlik olayini fark ettik. Telefon, bilgisayar ve televizyonu çalmislar. Ekipler arastirma yapiyor" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA