Baskan Soykan Açiklamasi 'Bayramlar Birlik Ve Beraberligimizin En Güzel Örnegidir'

Ramazan Bayrami’nin ilk gününü yogun bir programla geçiren Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Mübarek Ramazan ayinin ardindan bayrama kavusmanin sevincini yasiyoruz. Bayramlar birlik ve beraberligimizin en güzel örnegidir. Bu birlikteligi hep birlikte koruyacak, el birligi ile gelecege tasiyacagiz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Bayramlar Birlik Ve Beraberligimizin En Güzel Örnegidir'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan Ramazan Bayrami’nin birinci gününü yogun bir program ile geçirdi. Programlarina Akyazi Kaymakamligi ve Akyazi Belediyesi’nin düzenledigi bayramlasma programi ile baslayan Baskan Soykan, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma Komutanligi’ni da ziyaret ederek görevi basindaki personellerin bayramlarini tebrik etti. Sakarya Valiligi ve AK Parti Il Teskilati’nin bayramlasmalarina da katilan Baskan Bilal Soykan, AK Parti Ilçe Baskani Mesut Ekrem ile birlikte programina Akyazi Devlet Hastanesi ziyareti ile devam etti.

Bayramin birinci gününde hastane çalisanlarinin bayramlarini kutlayan Baskan Soykan, hastalari da ziyaret ederek geçmis olsun dileklerini iletti. Hastanenin ardindan Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi Akyazi Grup Amirligi’ni ziyaret ederek itfaiye personelleri ile bayramlasan Baskan Soykan sonrasinda ise Ilçe Baskani Mesut Ekrem ile birlikte merhum Akyazi Belediye Baskani Yasar Yazici ile Merhum Kurra Hafiz Hüseyin Harputoglu’nun kabirlerini ziyaret etti.

Baskan Soykan bayramlasma programlarini Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ile birlikte katildigi Akyazi Ilçe Teskilati bayramlasma programi ile sonlandirdi. Ramazan Bayrami’na kavusmanin sevincini yasadiklarini ifade eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “Ramazan Bayrami’nin ülkemize ve tüm insanliga baris, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Yogun bir program ile bayramin birinci gününü hemserilerimizle bayramlasarak geçirdik. Pandemi döneminde yasadigimiz zor günlerin ardindan vatandaslarimizla bayramin sevincini ve bereketini yasadik yasadik. Bayramlar birlik ve beraberligimizin en güzel örnegidir. Bu birlikteligi hep birlikte koruyacak, el birligi ile gelecege tasiyacagiz. Allah, birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin” diye konustu.

Kaynak: İHA