Araban'da Protokol Sehit Ve Gazi Aileleri Ile Evlerinde Bayramlasti

Araban Kaymakami Ömer Sevgili ile Belediye Baskani Hasan Dogru, Ramazan Bayrami münasebetiyle ilçe protokolü ile birlikte sehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlasti.

Araban'da Protokol Sehit Ve Gazi Aileleri Ile Evlerinde Bayramlasti
Gaziantep’in Araban Kaymakami Ömer Sevgili ile Belediye Baskani Hasan Dogru, Ramazan Bayrami’nda da sehit aileleri ve gazileri unutmadi. Kaymakam Sevgili, Belediye Baskani Hasan Dogru ile AK Parti Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney, Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Üstegmen Kadir Gökhan Bakan, Ilçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Mahmut Sakir Yilmaz, Ilçe Müftüsü Sakir Aktas ve Araban Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Orhan Behcet ilçede ikamet eden Arabanli sehit aileleri ve gazilere evlerinde bayram ziyaretinde bulunarak bayramlasti.

Sehit yakinlari ve gazi aileleri ile sohbet eden Kaymakam Sevgili ile Belediye Baskani Dogru, sehit aileleri ve gazilerin durumlarini sordu, iyi niyet dileklerinde bulundu. Heyet, kaymakamlik ve belediye ile devletin tüm kurumlarinin her zaman sehit ailelerinin ve gazilerin yaninda oldugunu belirterek her türlü sikintinin çözümü ve isteklerin karsilanmasi konusunda hazir olduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA