Akhisar'i Büyüksehir Güzellestiriyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Akhisar’in en islek caddelerinden biri olan Hilaliye Caddesi’nde gerçeklestirdigi prestij cadde projesi çalismalarini tamamladi. Aydinlatma elemanlarinin montaji ile geceleri isil isil olan Hilaliye Caddesi, yenilenen haliyle Akhisar’a çok yakisti.

Akhisar'i Büyüksehir Güzellestiriyor
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde, vatandaslarin yasamaktan mutluluk duyacagi yasam alanlari olusturan Manisa Büyüksehir Belediyesi Akhisar ilçesinde prestij cadde projesi çerçevesinde yeniledigi Hilaliye Caddesi’ndeki çalismalarini tamamladi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Akhisar Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Tahsin Arslan, Yapim, Kontrol ve Uygulama Sube Müdürü Egemen Eceoglu, Yol Bakim ve Onarim Sube Müdürü Serdinç Bulut ile birlikte Hilaliye Caddesinin son halini yerinde inceledi.

Geceleri bölgedeki hareketlilik artti

Akhisar’in merkezinde oldukça yogun olarak kullanilan Hilaliye Caddesi’nde yapilan düzenlemelerin bölgedeki vatandaslarin büyük begenisini kazandigini belirten Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, “Prestij cadde projemiz, bölgedeki vatandaslarimizin oldukça begenisini kazandi. Yaptigimiz çalisma için buradaki vatandaslarimiz gerek telefonla gerekse sosyal medya hesaplari üzerinden tesekkürlerini iletiyorlar. Aydinlatma montajlarinin tamamlanmasiyla birlikte geceleri bölgedeki hareketliligin arttigi ifade edildi. Vatandaslarimizin mutlulugu için yaptigimiz bu çalismanin hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Hilaliye Caddesindeki prestij cadde projesi ilk olarak MASKI Genel Müdürlügü altyapi çalismalarini tamamladi, ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan kaldirim bordür düzenlemeleri, sicak asfalt atimi ve aydinlatma elemanlarinin montaji gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA