Kumbaba Caddesi Silelilerin Hizmetine Açildi

Sile Belediyesi tarafindan ilçenin ana arterleri üzerinde bulunan Kumbaba Caddesi yeni haliyle Sile halkinin hizmetine açildi.

Kumbaba Caddesi Silelilerin Hizmetine Açildi
Sile Kumbaba Caddesi yeni yüzüne kavustu. Aydinlatmasi, peyzaji ve kent mobilyasi çalismalariyla prestij caddeler arasina giren caddenin yeni halinin, Sile halkinin katilimiyla düzenlenen etkinlikle açilisi gerçeklestirildi.

Cadde yürüyüs yollari, bisiklet yollari, özel tasarim aydinlatma direkleri ve Sile bezi motiflerini sembolize eden led aydinlatmalariyla yeni yüzüne kavustu. Açilis Sile halkinin katilimiyla açilis korteji ile basladi.

Korteje Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli, AK Parti Istanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Garnizon Komutani da eslik etti. 1600 metre uzunlugundaki caddede yürüyen bölge halkina bando takimi sarkilarla eslik etti. Etkinlik, Dogukan Manço konseri ile son buldu.

Etkinlik çerçevesinde Sile halkiyla birlikte olan Belediye Baskani Ilhan Ocakli, “Bugün bizim için heyecan verici bir gün. Vatandaslarimizla, Kumbaba Mahallesi sakinlerimizle beraber yeni bir prestij caddemizi daha açiyoruz. Burayi da turizm sezonu öncesinde vatandaslarimizla bulusturuyoruz söz verdigimiz gibi. Muhtesem, güzel bir cadde. Birazdan herkeste görecek; peyzajiyla, aydinlatmasiyla, mobilyalariyla muhtesem, örnek bir cadde oldu. Sile’yi bu haliyle yenilemeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA