Bahçelievler Belediyesi'nden Üniversite Adaylarina Moral Piknigi

Bahçelievler Belediyesi, YKS’ya hazirlanan üniversite adayi ögrencilerine moral piknigi düzenledi. Piknige 17-23 yas arasindaki yaklasik 300 ögrenci katildi.

Bahçelievler Belediyesi'nden Üniversite Adaylarina Moral Piknigi
Bahçelievler Belediyesi, YKS sinavina hazirlanan üniversite adayi ögrencilere moral ve motivasyon piknigi düzenledi.

Sariyer Belgrad Ormani’nda Bahçelievler Belediyesi’ne ait mesire alanindaki piknige 17-23 yas arasindaki yaklasik 300 ögrenci katildi.

Piknikte çesitli yarismalar yapilarak, üniversite adaylarina sürpriz hediyeler verildi.

DJ sovla keyifli dakikalar yasayan ögrenciler, sinav stresini üzerlerinden attilar. Mesire alaninda gençlerle bir araya gelen Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir, sinava girecek tüm ögrencilere basarilar diledi. Eglenceli vakit geçirdiklerini belirten ögrenciler, etkinlikten dolayi Bahadir’a tesekkür etti. Etkinliklerin devamini isteyen üniversite adaylari, sinav streslerinin düstügünü de belirtti.



"Biz her zaman genç arkadaslarimizin yanindayiz"

Gençlerin her zaman yaninda oldugunu söyleyen Baskan Bahadir, "Biz her zaman genç arkadaslarimizin yanindayiz. Böyle bir destek olmak moral motivasyon olmasi için böyle bir etkinlik planladik. Bundan sonra da buraya hafta içinde hafta sonunda ayni sistemimizden kayit yaptiran arkadaslar, büyükleriniz de buraya gelebilirler. KPSS’nin harçlarini veriyoruz. Üniversite okuyan Bahçelievler’de oturanlara da harçlik veriyoruz. Önemli olan egitim kalitenizi arttirmak. Hem egitim hem kültür hem sanat hem de spor diyoruz" diye konustu.



"Belediyenin düzenledigi etkinlikte çok egleniyoruz"

Belediyenin düzenledigi etkinlikte eglendigini belirten Berfin Gülsüm Yalçin, “Çok tesekkür ederiz, çok güzel etkinlikti. Doga ile iç içeyiz, oyunlar, spor, zaten sporu çok seviyorum. 8 sene voleybol oynadim. Benim için çok güzel ve anlamli oldu. Belediyenin düzenledigi etkinlikte çok egleniyoruz, sinav stresimizi aldi resmen. Müzik ve spor, tekrardan sok tesekkür ederiz. Sinava bomba gibi girecegiz“ ifadelerini kullandi.

Etkinlikte eglenceli vakit geçirdigini dile getiren Salih Akar, “Baskanimiza çok tesekkür ederim, çok güzel etkinlik oldu. Birazdan voleybol maçimiz var, onu bekliyoruz. Insallah sampiyon olacagiz. Sinava 20 gün var. Bu etkinlik hepimiz için degisik oldu, güzel oldu“ dedi.

Kaynak: İHA