Erzincan Güzel Sanatlar Lisesinde Bilim Fuari

Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi 2021 yili 9. Destekleme Programi 4006 Bilim Fuari açilisi Il Milli Egitim Müdürü Aziz Gün’ün katilimlari ile gerçeklestirildi.

Erzincan Güzel Sanatlar Lisesinde Bilim Fuari
Fuari açilisina, Il Milli Egitim Müdürü Gün, Sube Müdürlerinden Abdulvahap Terece, Murat Karakurt, okul müdürleri, ögretmenler, veliler, okul ögrencileri ve davetliler katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Aziz Gün, “Erzincan Güzel Sanatlar Lisesinde açilan bilim fuarini çok önemli buluyorum. Bugün de ögrencilerimizin proje hazirlama aliskanliklarini gelistirmek, düsüncelerini somut olarak projelere yansitmak maksadiyla düzenlenen fuari gezerek projelerle ilgili bilgi aldik. Birbirinden güzel projeler gelistiren ögrencilerimizi ve onlari yönlendiren ögretmenlerimizi kutluyorum. Ögrencilerimizin projelerinin geliserek bilim ve teknolojiye katki saglayacagina inaniyorum. Bu güzel çalismalarindan dolayi basta ögrencilerimize, danisman ögretmenlerimize ve okul idarecilerimize tesekkür ediyorum." dedi.

Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi 4006 Bilim Fuarinda, 18 alt proje yer aldi. Bilim Fuarinda arastirma türünden 9, incelemeden 4 ve tasarim türünden 5 proje çesidi olmak üzere toplamda 18 proje sergilendi.
Kaynak: İHA