Baskan Tahmazoglu Vatandaslarla Bayram Namazinda Bir Araya Geldi

Bayram namazini Mehmet Ali Tahmazoglu Cami’nde kilan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, namaz sonrasinda vatandaslarla bayramlasti.

Baskan Tahmazoglu Vatandaslarla Bayram Namazinda Bir Araya  Geldi
Arife Günü sehitligi ziyaretinde sehitlerimiz için dua ederek, sehit aileleri ile bir araya gelen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu bayram namazini Mehmet Ali Tahmazoglu Cami’nde kilarak vatandaslarla bayramlasti. Vatandaslarla sohbet eden Baskan Tahmazoglu, kendisi ile bayramlasan çocuklara hediye verdi.

Baskan Mehmet Tahmazoglu, daha sonra kendisini evine davet eden Mehmet Çamlica’nin evine misafir olarak aile fertleriyle sohbet etti.

Vatandaslarin bayramini kutlayan Baskan Tahmazoglu, ’’Mübarek Ramazan Ayini tamamladik. Ramazan Ayi içerisinde oruçlarimizi tuttuk, teravihlerimizi kildik. Rabbim yapilan ibadetleri kabul eylesin insallah. Sonunda mübarek Bayrama ulastik. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavusmak ve kutlamak nasip eylesin insallah. Bayram Namazini da vatandaslarimiz ile birlikte eda ederek onlarla sohbet ettik. Bayram süresi boyunca Sahinbey Belediyesi olarak vatandaslarimiza hizmet vermeye devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz ve zabita ekiplerimiz vatandaslarimizin huzurlu bir bayram geçirmeleri için görevlerinin basindalar. Bir kez daha tüm vatandaslarimizin Ramazan Bayramini kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA