Yalova'daki Uyusturucu Operasyonlarinda 4 Kisi Tutuklandi

Yalova’da polis tarafindan düzenlenen 2 farkli operasyonda 4 kisi tutuklanirken, 587 gram metamfetamin ele geçirildi.

Yalova'daki Uyusturucu Operasyonlarinda 4 Kisi Tutuklandi
Alinan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü Narkotim ekipleri takibe aldigi 77 plakali otomobili Altinova ilçesi otobanda durdurmak istedi. ’Dur’ ihtarina uymayan süpheliler ile polis arasinda kovalamaca yasandi. Sahislarin kaçarken yola uyusturucu madde attiklari tespit edildi. Bir süre sonra araçlarini birakan zanlilar yaya olarak kaçti. Ekipler çevrede yaptigi inceleme sonucu süphelilere sok baskin yaparak gözaltina aldi.

Operasyonda 167 gram metamfetamin ve uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 36 bin 310 TL ve 150 avroya el konuldu.

Zanlilardan B.B. çikarildigi mahkemece tutuklanirken, T.B. ve Y.E.S. adli kontrolle serbest birakildi.

Istanbul’dan Yalova’ya uyusturucu getiriyorlardi

Polisin diger operasyonunda ise torbaci olarak adlandirilan sokak saticilarina uyusturucu madde getirdigi tespit edilen süpheliler takibe alindi.

Istanbul’dan feribotla Yalova’ya uyusturucu getirecegi belirlenen zanlilara yönelik düzenlenen operasyonda Y.Ö., Ö.G. ve B.D. gözaltina alindi. Sahislarin feribota bindigi 77 plakali otomobil ve üst aramalarinda 420 gram metamfetamin, 1.19 gram sentetik kannabinoid, 0.61 gram esrar, 5 sentetik ecza grubu tablet hap, 3 tabanca, tüfek, 3 hassas terazi ve 2 bin 600 TL sahte para ele geçirildi.

Zanlilar çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA