'Vestel Yetkili Online Bayi' Süreci Basliyor

Türkiye’de perakende alanina getirdigi yeniliklerle sektörün gelisimine öncülük edenlerden Vestel, online alisverise de yeni bir bakis açisi getiriyor. Sirket, ‘Vestel Yetkili Online Bayi’ sürecini baslatiyor.

'Vestel Yetkili Online Bayi' Süreci Basliyor


Fiziki magazalardaki gücünü online varligina yansitarak, ortak bir vizyonla üstün hizmet ve müsteri deneyimi sunmayi amaçlayan Vestel, Yetkili Online Bayi projesi ile sektöründe farklilasiyor. Sirketten yapilan açiklamaya göre, entegre perakende anlayisi ile bayilerini online satis kanallarinda da satis yapma konusunda destekleyen sirket, tüketiciye en iyi hizmeti tüketicinin tercih ettigi tüm kanallarda sunmayi amaçliyor. Bu yeni uygulama ile Vestel, kendi Online Kurumsal Magazalari’na ek olarak, Vestel Yetkili Online Bayileri araciligi ile müsteri deneyimini artirma hedefiyle belirlenen, objektif, kalite temelli kriterlere uyan tüm pazaryerlerinde tüketicileri ile bulusuyor. Bugün itibari ile kriterlere uyan 5 büyük pazar yerinde hizmet veren yetkili online bayiler, farkli pazar yerlerinin de kriterleri gerçeklestirmesi durumunda bu pazar yerlerinde de hizmet verebilecek.

Sirket, vestel.com.tr ve pazaryerlerindeki kurumsal magazalarda müsterilerine 24 saatte teslimat sunarak, zenginlestirdigi deneyim odakli yaklasimi gelistirmeye devam ediyor. E-ticarete getirilen yeni yaklasim ve hizmetleriyle sirket, bayileri ile birlikte büyümeye devam ediyor. Yetkili online bayi unvanini alan bayiler, online kanallarda tüketiciler için iyi deneyim, güvenli alisveris ve ayricalikli hizmetler sunuyor. Kurulum gerektiren ürünlerde, e-randevu hizmetiyle tüketiciye uygun olan gün ve saat diliminde teslim ve kurulum randevusu hizmeti veren Vestel Yetkili Online Bayiler, 2 yil garanti süresine ek 1 yil daha garanti kapsami, ücretsiz montaj gibi ayricaliklar da sunuyor.

Entegre perakendecilik yapisi altinda bayileri ile büyüyen sirket, tüm kanallar içinde önemi her gün artan e-ticaret alaninda bayilerine de gelisme ve büyüme destegi veriyor. Müsteri memnuniyetini merkeze koyarak, geleneksel kanal gücünü online varligina da yansitan sirket, bu proje ile müsteri deneyimini ve marka degerini artirmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA