Vali Günaydin'dan Baskan Büyükkiliç'a Veda Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, veda ziyaretinde bulunan Kayseri Valisi Sehmus Günaydin’a sehre kattigi deger ve hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

Vali Günaydin'dan Baskan Büyükkiliç'a Veda Ziyareti
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla yayimlanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Basmüfettisligi’ne atanan Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Günaydin’i Baskanlik girisinde karsilayan Baskan Büyükkiliç, fuaye alaninda Büyüksehir’in ulu çinarlari tarafindan el emegi göz nuru hazirlanan ‘Çinarlarin Elinden El Sanatlari Sergisi’ni gezdirdi.

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette, Baskan Büyükkiliç, yaklasik 4 yillik görev süresince sehre kattigi deger ve hizmetlerden dolayi Vali Günaydin’a tesekkür etti. Vali Günaydin da Kayseri’de Baskan Büyükkiliç ile görev süresi boyunca uyum içerisinde çalisma firsati bulduklarini belirterek, Büyükkiliç’a hizmetleri için tesekkür edip, çalismalarinda basarilarinin devamini temenni etti.
Kaynak: İHA