Sopayi Almak Isterken Kanala Düsen 7 Yasindaki Çocuk Öldü

Adana’da sopayi almak isterken sulama kanalina düsen 7 yasindaki çocuk, kaldirdigi hastanede dün gece hayatini kaybetti.

Sopayi Almak Isterken Kanala Düsen 7 Yasindaki Çocuk Öldü
Edinilen bilgiye göre, olay dün merkez Seyhan ilçesine bagli Akkapi Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, 7 yasindaki Muhammet Sögüt, ayni yastaki arkadasi Mert Yavuz ile birlikte sulama kanali kenarina geldi. Sögüt kanal kenarinda sopa görüp almak istedi. Ancak sopayi alirken dengesini kaybedip kanala düstü. Bu arada arkadasi Yavuz da çiglik atarak yardim istedi. Yavuz’un bagirmasi üzerine olay yerine gelen vatandaslar sulama kanalina çocugu kurtarmak için atladi ancak çocuk bulunamadi. Vatandaslar bir taraftan da polise ve sualti ekiplerine haber verdi. Çocuklarinin sulama kanalinda kayboldugunu ögrenen aile de kanal kenarina gelerek arama çalismalarina katildi.

Anne Leyla Sögüt bir umutla kanal kenarinda çocuklarini aradi. Çocuk bir sürü sonra bulanarak ambulansla hastaneye kaldirildi. Ancak çocuk yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak dün gece hayatini kaybetti. Çocugun cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA