Sakarya'da Sasirtan Olay Açiklamasi Kargalar Evi Bakin Ne Hale Getirdi

Sakarya’nin Karasu ilçesinde oglunun is için sehir disina çiktigi ve 2 yildir bos durumda bulunan eve giren anne gördügü manzara karsisinda sok oldu. Üç katli evin en üst katinda bulunan banyo camindan içeri giren kargalar, evin banyo kismini çöp ve dallarla doldurdu.

Sakarya'da Sasirtan Olay Açiklamasi Kargalar Evi Bakin Ne Hale Getirdi
Saskinlik olusturan olay, Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle üzerinde bulunan üç katli evde oturan Ramazan Aydin ve ailesi, is nedeniyle iki yil önce sehir disina çikti. Iki yildir bos duran evin banyo camindan giren kargalar, evin banyosunda bulunan dusa kabini agzina kadar çöp ve dallarla doldurdu. Evden gelen karga sesleri sonrasinda Ramazan Aydin’in annesi Tükeziban Aydin harekete geçti. Sehir disindaki oglunun evin anahtarini kendisine göndermesi neticesinde eve giren anne, banyodaki manzara karsisinda sok oldu.

“Hayatimda böyle bir sey görmedim”

Yasadigi saskinligi anlatan anne Aydin, “Oglum iki yil önce is için sehir disina çikti ve evi iki yildir bos durumda. Banyonun havalandirma camindan kargalarin girip çiktigini gördüm. Üst kattan da karga sesleri geliyordu. Anahtari istedim, kargoyla gönderdi. Eve girdigimde, kargalarin banyonun camindaki tülü yirtarak girmis oldugunu ve dusa kabini agzina kadar dal parçalari ve çöple doldurdugunu gördüm. Simdi kara kara düsünüyorum, bu kadar dali, çöpü nasil bosaltacagim diye. Hayatimda böyle bir sey görmedim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA