Muglali Oyuncularin Performansi Büyük Begeni Kazandi

Mentese Belediye Tiyatrosu lise grubu kursiyerleri tarafindan Belediye Tiyatrosu Ayhan Içöz Salonunda sahnelenen Muglali Gelin adli tiyatro oyunu izleyicileri kahkahaya bogdu. Yazanin yönetenin ve oynayanlarin Muglali oldugu oyunda ilk kez tiyatro sahnesine çikan oyuncular, amatör ruhlariyla profesyonel bir oyun çikardilar.

Muglali Oyuncularin Performansi Büyük Begeni Kazandi
Mentese Belediye tiyatrosu Genel Yayin Yönetmeni Önder Çakir’in yönetmenligini yaptigi, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürü Celal Cem Dengiz tarafindan yazilan tek perdelik komedi türündeki Muglali Gelin tiyatrosunda sahne alan Belediye Tiyatrosunun liseli kursiyerleri, sahnedeki enerjileri ve oyunculuklariyla göz doldururlarken, tiyatro severlerden de tam not aldilar.

Oyunu vatandaslar ile birlikte izleyen Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, oyun sonunda tiyatro ekibine tesekkür ederek, “Mentese Belediye tiyatromuz, tiyatroyu sevdirmek, kentte kültür sanat faaliyetlerini arttirmak adina basarili islere imza atiyor. Pek çok farkli ilden tiyatro oyunlarimizin sahnelenmesi için davetler aliyor, gelecegimiz olan çocuklarimizin tiyatro ile tanismasini, sevmesini ve benimsemesini sagliyoruz. Muglali Gelin isimli bu oyunumuzun özelligi; yazarinin, yönetmeninin ve oyuncularinin hepsinin Muglali olmasi. Ilk sahne deneyimleri olmasina ragmen enerjileri ve uyumlari ile harika bir oyun sahneleyen çocuklarimizi ve belediye tiyatro ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA