Kusadasi Belediyesi'nden 80'Inci Yas Sürprizi

Kusadasi Belediyesi, Yavansu Mahallesi’nde yalniz yasayan Mustafa Ak’a dogum günü sürprizi yapti. 80’inci yasina Kusadasi Belediyesi tarafindan düzenlenen sürpriz kutlama ile giren Mustafa Ak, Baskan Ömer Günel’e inceligi ve nezaketi için tesekkür etti.

Kusadasi Belediyesi'nden 80'Inci Yas Sürprizi


Sosyal belediyecilik alaninda yürüttügü çalismalarla dikkat çeken Kusadasi Belediyesi, 80 yasina giren yüzde 80 engelli Emekli Kidemli Hava Albayi Mustafa Ak’i dogum gününde yalniz birakmadi. Kadriye Hülya Ünal Ak, Kusadasi Belediyesi Sosyal Yardim Isler Müdürlügünü arayarak yatalak olan annesine refakat etmek amaciyla bir süredir Iznik’te bulundugunu ve bu nedenle esi Mustafa Ak’in dogum gününü kutlayamayacagini ifade etti.

Bunun üzerine Kusadasi Belediyesi sürpriz dogum günü kutlamasi için harekete geçti. Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, Sosyal Yardim Isleri Müdürü Hüsnü Yalçin ile birlikte Yavansu Mahallesi’nde yasayan Mustafa Ak’a sürpriz bir ziyaret gerçeklestirdi.

Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, Mustafa Ak’a Baskan Ömer Günel’in sevgi ve selamlarini ileterek hediyesini verdi. 80’inci dogum gününe pasta ve hediye ile girmenin kendisini çok mutlu ettigini ifade eden Mustafa Ak “Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’e gönderdigi dogum günü hediyesi ve bu güzel jest için çok tesekkür ediyorum. Iyi ki böyle bir baskanimiz var. Onunla gurur duyuyoruz” dedi.



Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Süvari ise Kusadasi Belediyesi olarak her zaman hemsehrilerinin yaninda olmak için çalistiklarina dikkat çekerek “Belediyemizi arayarak sehir disinda bulundugu için esinin dogum gününü kutlayamayacagini belirten ve bizden destek isteyen Kadriye Hanim’in talebine duyarsiz kalmamiz mümkün degildi. Baskanimiz Ömer Günel’in de konudan haberdar olmasiyla Mustafa Amcamizi 80 yasina girerken yalniz birakmadik. Yasadigi sevinç bizleri çok mutlu etti. Kendisine uzun ve saglikli bir ömür diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA