Helel Vadisi'ne Gençlik Yürüyüsü

HAKKARI – Hakkari’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Helel Vadisi’ne doga yürüyüsü düzenlendi.

Helel Vadisi'ne Gençlik Yürüyüsü
Hakkari merkeze 10 kilometre uzaklikta olan Helel Vadisi’ne düzenlenen doga yürüyüsüne her kesimden yaklasik 500 kisi katildi.

15-21 Mayis tarihleri arasinda dolu dolu bir program düzenlediklerini ifade eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim, amaçlarinin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin coskusunu toplumun her kesimiyle paylasmak ve onlari bizzat faaliyetlere katarak bu ruhu onlara asilamak oldugunu söyledi.

Müdür Yildirim, "Faaliyete katilim saglayan herkesin böyle bir etkinlikten büyük mutluluk duyduklarini, bu vesile ile Hakkari’nin dogasini görme ve yasama firsatini bulduklarini ve spor yapma imkanina sahip olduklarini aktardilar. Bu güzel organizasyona katilim saglayan herkese ve organizasyonun gerçeklesmesinde büyük katki saglayan Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapogluna, Vali Idris Akbiyik’a, paydas kurumlara ve emegi geçen herkese tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA