Halfeti'ye Kent Parki Hizmeti

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan sakin sehir olarak bilinen Halfeti’ye kazandirilacak olan Yukari Göklü Kent Parki agaçlandirmanin ardindan hizmete girecek.

Halfeti'ye Kent Parki Hizmeti
Sanliurfa genelinde kisi basina düsen yesil alan oranini artirarak vatandaslarin özellikle yaz aylarinda vakit geçirebilecekleri sosyal donati alanlarini, parklari bir bir hizmete sunan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Halfeti ilçesindeki Yukari Göklü Kent Parki için çalismalarini sürdürüyor. Kent merkezi ve ilçelere yeni yesil alanlar kazandirmak amaciyla çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesine bagli Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri, 20 dönüm alan üzerinde yapilan Yukari Göklü Kent Park’inda mesaisine devam ediyor. Mahalleye büyük bir park kazandiracak olan Büyüksehir Belediyesinin çalismasiyla vatandaslar, yaz mevsiminde rahat ve güvenli bir ortamda piknik yapma imkâni bulacak.

Yürüyüs alanlari, Çocuk oyun alanlari, Fitness grubu, çatili piknik masasi ve banklarin konulacagi 20 dönümlük Yukari Göklü Kent Park çalismasi en kisa sürede tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunulacak.
Kaynak: İHA