Gaziantep Gençlik Festivali Basliyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen, gençler için birçok sürpriz etkinligi barindiran “Gaziantep Gençlik ve Spor Festivali” basliyor.

Gaziantep Gençlik Festivali Basliyor
Gaziantep’te 17-20 Mayis tarihlerinde Festival Park’ta yapilacak etkinlik spor, yetenek, eglence ve muhtesem performanslari bir araya getirecek. Festivalin ilk günü saat 10.00’da etkinliklerle baslayacak eglence 17.00’de yarismalarla sürecek. Gençlik Festivali’nin resmi açilisi saat 19.00’da Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’in katilimiyla yapilacak. Açilis konusmalari sonrasi usta oyuncu Kadir Çöpdemir tarafindan sunulacak Telekutu Oyunuyla gençlere onlarca hediye dagitilacak.

’’Unutulmaz bir festival deneyimi yasatacak’’

Gençlik Festivali pek çok sevilen sanatçiyi Gazi sehirlilerle bulusturacak. 17 Mayis Sali Günü saat 20.30’da Pop Müzik Sanatçisi Cem Belevi sarkilariyla festival alaninda sevenleriyle bulusacak. Saat 22.30’da ise DJ Ozan Dogulu, essiz performansiyla sahnede olacak. Festivalin ikinci günü 18 Mayis’ta Sarkici Tugçe Kandemir ve DJ Dogukan Manço sahne alacak. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nda ise ünlü rap müzik sanatçisi Sefo, Ali Kinik ve DJ Hakan Akkus sevilen sarkilarini Gaziantepliler için söyleyecek. Festivalin son günü ise genç yetenek Bilal Sonses ve DJ Emrah Karaduman kapanisi yapacak.

Festivalde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisinde iddiali olan üniversite ögrencileri için ödüllü turnuvalar düzenlenecek. Ses yarismalari ve e-spor turnuvalarinda gençler yeteneklerini sergileyecek.
Kaynak: İHA