Fethiye'de 76 Ögrencili Ortaokul Bocce'de Türkiye Sampiyonu Oldu

Mugla’nin Fethiye ilçesinde 76 ögrencisi bulunan Karagedik Ortaokulu ögrencileri, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin düzenledigi Türkiye Okullar arasi “bocce” sampiyonasinda Türkiye sampiyonlugunu kazandilar.

Fethiye'de 76 Ögrencili Ortaokul Bocce'de Türkiye Sampiyonu Oldu


Aydin’da yapilan ve 24 okul takiminin katildigi sampiyona da Türkiye birinciligini kazanan Karagedik Ortaokulu ögrencileri Fethiye’ye dönüste davul zurnalarla karsilandi. Fethiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Faruk Kaya; “ Inanmak basariyi getirir. Çalistiniz ve basardiniz. Basarida emegi geçenleri kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

Türkiye’de pek çok ilin ögrenci sayisi çok fazla okullarini geride birakan Fethiye’nin Karagedik ortaokulu Bocce takimi Türkiye sampiyonu oldu. Karagedik ortaokulu Bocce takimi ögrencileri Ezgi Naz Narci, Beyza Tekeli, Deniz Tekeli, Hayrunisa Arslan ve Melek Bulan ögretmenleri Mehmet Mustafa Cebe yönetiminde bölge birinciliginin ardindan Aydin’da yapilan okullar arasi Türkiye Bocce sampiyonasinda, 24 okulu geride birakarak Türkiye sampiyonlugunu kazandi.

2.’nciligi Van Süphan Ortaokulu, 3.’cülügü Kastamonu Igdir Ortaokulu’nun kazandigi sampiyona 1.’nci olan Fethiye Karagedik Ortaokulu ögrencileri Fethiye’de davul- zurnalarla karsilandi. Fethiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Faruk Kaya, Okul Müdürü Ilkay Çumur, Karagedik Mahalle Muhtari ve Muhtarlar Dernegi baskani Niyazi Canözü, AK Parti Fethiye Ilçe Baskani Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile ögrenci velileri ve diger yetkililerinin karsiladigi sampiyon takim, kupayi Ilçe Milli Egitim müdürü Faruk Kaya’ya sundu. Ögrenciler mutluluklarini dile getirirken, beden egitimi ögretmeni Mehmet Mustafa Cebe, sampiyonlugun öyküsü hakkinda bilgi verdi.

Okul Müdürü Ilkay Çumur "Ögrencilerimizle gurur duyuyoruz" derken Fethiye ilçe Milli Egitim Müdürü Faruk Kaya ‘da, “ Inanmak basariyi getirir. Çalistiniz ve basardiniz. Basarida emegi geçenleri kutluyorum. Karagedik ortaokulunun bu basarisi diger okullarimiza da örnek olmalidir” diye konustu.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Kaya, ögrencilere çesitli hediyeler sundu.
Kaynak: İHA