Esine Ve Öz Kardesine Kursun Yagdirdigi Anlar Güvenlik Kamerasina Yansidi

Tokat’ta bir kisini esini ve birlikte kaçtigini ileri sürdügü öz kardesini otobüs terminalinde kursun yagmuruna tuttugu anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Esine Ve Öz Kardesine Kursun Yagdirdigi Anlar Güvenlik Kamerasina Yansidi
Edinilen bilgiye göre olay hafta sonu sehirlerarasi otobüs terminalinde meydana geldi. Müslüm B. (30) terminalde otobüsten inen 3 çocuk annesi esi Ilfer B. (26) ile kardesi Sabri B.’ye (25) tabanca ile ates açti. Güvenli kameralarina yansiyan olayda sahsin ilk olarak otobüsten inen esinin bacagina sonra ise kardesine ates açigi görüldü.

Sahsin tabancasindan çikan kursunun hedefi olan Sabri B.’nin terminalin arka kapisindan kaçtigi anlar yer aldi. Ilfer B. ise olay yerinden kaçmak isterken esinin kursunlarina hedef oldu. Terminalde silah seslerinin duyulmasi ile birlikte yasanan panikle birlikte yasananlar anbean kameralara yansidi.

Genç kadin taburcu oldu, yarali sahsin tedavisi devam ediyor

Tokat Devlet Hastanesinde tedavi gören kadin taburcu olurken, gögüs bölgesinden yaralanan Sabri B.’nin tedavisinin devam ettigi ögrenildi. Sahsin hayati tehlikeyi atlattigi kaydedildi. Yasanan olayin ardindan yakalanarak gözaltina alinan Müslüm B. (30) ise sevk edildigi adi makamlarca tutuklandi.

“Kardesimle kaçti, namusum için vurdum”

Yakalanan zanli Asayis Sube Müdürlügünde ifadesi alindiktan sonra saglik kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye sevk edilirken basin mensuplarinin esinizi neden vurunuz? seklindeki sorusuna “Kardesimle kaçti, namusum için vurdum” diye cevap vermisti. Istanbul’da ikamet eden Müslüm B.’nin esi ile kardesinin çalismak için Antalya’dan Tokat’a gelecegi bilgisini alarak bir gün önceden kente geldigi kaydedildi.
Kaynak: İHA