Erzincan'da Gençlik Haftasi El Sanatlari Sergisi Açildi

Erzincan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli faaliyetlerini sürdüren Erzincan Gençlik Merkezi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ve Gençlik Haftasi dolayisiyla dekoratif tablo,ebru,resim ve el sanatlari sergisi açildi.

Erzincan'da Gençlik Haftasi El Sanatlari Sergisi Açildi
Erzincan Gençlik Merkezinde düzenlenen serginin açilisina Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu, Erzincan Gençlik Hizmetleri Sube Müdürü Atilla Ugurlu, Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Halil Ertugrul Köroglu ve gençler katildi.

Serginin açilis kurdelesinin kesiminin ardindan konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu serginin açilisinda emegi geçenlere tesekkür etti. Konusmanin ardindan sergiyi gezen davetliler el sanatlarini incelediler. Gençlik Haftasi kutlamalarinin 15 Mayis 2022 tarihi itibariyle basladigini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu " 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi kutlama etkinliklerimiz dün basladi.

Bu haftayi 19 Mayis 2019 tarihine kadar böyle dolu dolu çesitli aktivitelerle geçirecegiz. Kutlama etkinliklerimiz Gençlik Merkezimizde açilan el sanatlari sergisi ile devam ediyor. Gençlerimiz merkezimiz bünyesinde bulunan güzel sanatlar atölyesinde resim,dekoratif tablo,ebru gibi el emegi göz nuru ürünlerini sergiliyorlar. Sergimiz hafta boyunca halkimiza açik olacak. Tüm halkimizi Gençlik Merkezinde gençlerimizin çikarmis oldugu ürünleri gezmeye görmeye davet ediyoruz." dedi.

Açilan sergide bulunan birbirinden güzel eserlere gençlerin ilgisi de yogun oldu. Erzincan Gençlik Merkezinde açilan sergi Gençlik Haftasi boyunca ziyaretçilere açik olacak.
Kaynak: İHA