Dügün Yapma Tartismasinda Karisini Bogarak Öldürdü

Afyonkarahisar’da 51 yasindaki adam, ogullarina dügün yapma meselesinden dolayi çikan kavgada karisini bogarak öldürdü. Katil zanlisi kocanin geçtigimiz günlerde esine uzaklasma cezasi aldigi ortaya çikti.

Olay, Sinanpasa ilçesine bagli Düzagaç beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Isik mahallesinde yasayan I.M., (51) dört çocugunun annesi olan karisi Z.M. ile geçtigimiz günlerde büyük çocuklarina dügün yapma meselesi yüzünden tartisti. Iddiaya göre, Z.M., kocasindan ellerindeki tarlayi satarak ogullarina dügün yapmasini isteyince ikili arasinda kavga çikti. Güvenlik güçlerinin müdahale ettigi kavga sonrasi I.M., esine 1 ay uzaklastirma cezasi aldi. Cezasi biten Z.M., kocasi ile tekrar bir araya geldi. Aralarindaki dügün tartismasi devam eden kari koca çift dün gece geç saatlerde tekrar kavga etti. Kavganin büyümesi üzerine I.M.’nin karisi Z.M.’yi evin bir odasinda bogarak öldürdügü öne sürüldü. Olayin ardindan ailenin çocuklarinin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekipleri yaptiklari incelemede Z.M.’nin hayatini kaybettigini belirledi. Z.M.’nin cansiz bedeni yapilan incelemelerin ardindan otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi.

Zanli jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, olayla ilgili baslatilan sorusturmanin çok yönlü olarak devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA