Dermatoloji Uzmani Dr. Özsaraç Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde

Dermatoloji Uzm. Dr. Kivilcim Çinkir Özsaraç Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin hekim kadrosunda yerini aldi.

Dermatoloji Uzmani Dr. Özsaraç Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde
Medical Park Gaziantep Hastanesi Dermatoloji ve Dermokozmetik konusunda da yenilikleri ile öncü oluyor. Dermatoloji Uzm. Dr. Kivilcim Çinkir Özsaraç Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin hekim kadrosuna katildi.

Uzman Dr. Özsaraç 2008 yilinda Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi’nde Tip egitimini, 2014’te ise Kirikkale Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi Uzmanlik egitimini basari ile tamamladi. Kariyer hayatina ilk olarak 2014 ile 2020 yillari arasinda Nizip Devlet Hastanesi Dermatoloji Klinigi’nde uzman hekim olarak göreve baslayan Uzm. Dr. Kivilcim Çinkir Özsaraç sonrasinda ise Gaziantep’te 2022 yilina kadar özel bir hastanede görev yapti. Birçok ulusal ve uluslarasi kongreye ve kursa katilan Kivilcim Çinkir Özsaraç, Türk Dermatoloji Dernegi, Estetik Kozmetik Dermatoloji Dernegi ve Gaziantep Tabipler Odasi üyesidir.

Özsaraç’in ilgi alanlarinda ise sivilce ve sivilce izleri, saç dökülmesi, leke tedavisi, mezoterapi, PRP, kasinti, botoks, dolgu, ip aski uygulamalari, lazer tedavileri yer aliyor.
Kaynak: İHA