Büyüksehir Belediyesi, Kirsal Bölgelerde Asfalt Çalismalarina Hiz Verdi

İçel Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi ekipleri, havanin isinmasiyla birlikte özellikle kirsal mahalle yollarinda asfalt çalismalarina agirlik verdi. Erdemli ilçesinde sürdürülen çalismalarda ekipler, mahalle yollarinda ve yerlesim yerlerini birbirine baglayan grup yollarinda toplam 4 bin 520 metre asfalt çalismasi gerçeklestirdi.

Büyüksehir Belediyesi, Kirsal Bölgelerde Asfalt Çalismalarina Hiz Verdi
İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Erdemli’de uzun yillardir çözüm bekleyen ve bölgede yasayan vatandaslar için sorun olusturan yollarda faaliyetlerine devam eden ekipler, Karaahmetli Mahallesi ile Aglica mevkii arasindaki 2 bin 750 metre uzunlugundaki yolda çift kat sathi kaplama asfalt çalismasi yapti. Özellikle hayvancilik ve tarimsal üretimle ugrasan bölge halki yillardir tozdan sikayetçiydi. Yoldan dolayi yillardir hem kendileri hem hayvanlari hem de ürünleri toz olan bölge sakinleri, yapilan çalisma sayesinde büyük bir sikintidan kurtulmus oldu.

Kocahasanli ve Kargipinari’nda asfalt çalismasi yapildi

Kocahasanli Mahallesi Sahil Caddesinde 620 metre, Turgut Özal Caddesinde 750 metre ve Kargipinari Mahallesi Kargipinari Caddesinde 400 metre uzunlugundaki yolda da sathi kaplama asfalt serimi yapan ekipler, çalismalari hizla tamamlayarak vatandaslarin hizmetine sundu.

Kentin ulasim kalitesinin artirilmasi amaciyla asfalt sezonunda kirsal mahallelerde yogun mesaiyle çalisacak olan ekiplerin, gerek sehir merkezine dogru akan baglanti yollari gerekse de mahalle yollarinda çalismalarina plan ve program çerçevesinde devam edecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA