Büyükkiliç Açiklamasi 'Final Maçina Gitmek Isteyen Hiçbir Taraftar Kayseri'de Kalmaz'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 26 Mayis’ta Istanbul’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupasi final maçinda Passolig karti olup da maça gitmek isteyen hiçbir taraftarin Kayseri’de kalmayacagini belirterek, “Taraftarimizin Passolig karti olsun ve ‘ben maça gidecegim’ desin, o bizim basimizin tacidir” dedi.

Büyükkiliç Açiklamasi 'Final Maçina Gitmek Isteyen Hiçbir Taraftar Kayseri'de Kalmaz'


Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasindaki Ziraat Türkiye Kupasi finali, 26 Mayis Persembe günü saat 20.45’te Istanbul Olimpiyat Stadi’nda oynanacak. Bu çerçevede Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Yukatel Kayserispor’u Istanbul’da desteklemek için ‘tek yürek’ olmaya devam ediyor. Baskan Büyükkiliç, belediye baskanlari, sanayi, ticaret, borsa temsilcileri ve spor camiasinin yer aldigi Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nde büyük bir toplanti gerçeklestirirken, ilk etapta 100 otobüs ayarlandi. Daha sonra video konferans yöntemiyle Kayseri disindaki derneklerle Yukatel Kayserispor’un Ziraat Türkiye Kupasi final maçi için istisarede bulunan Baskan Büyükkiliç, örnek bir tutum sergilemeye devam ediyor.

“KAYSERI TEK YÜREK OLUYOR”

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, final maçi için hazirliklarin tüm hiziyla sürdügünü belirterek, “Kupa maçi için Berna baskanimiz ile hazirliklarimizi sürdürüyoruz. Belediye baskanlarimiza, oda baskanlarimiza, Erciyes Anadolu Holding’imize, Seker Fabrikamiza, borsamiza, ticaret, sanayi odalarimiz ve organize sanayi odalarimiza tesekkür ediyoruz. Saymakla bitmez, Kayseri tek yürek oluyor” dedi.

Yukatel Kayserispor’u Istanbul’da yalniz birakmayacaklarini vurgulayan Büyükkiliç, “Ilk etapta 100 otobüsü ayarladik, çalismalarimiz sürüyor. Kayserispor’umuzu orada yalniz birakmayacagiz. Ayrica 60 civarinda dernekle video konferans yoluyla toplanti yaptik. Adana, Izmir, Istanbul, Denizli, Ankara ve yurt disindan kardeslerimizi de 26 Mayis’taki kupa maçinda bir arada olmak için onlari da motive ettik” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, kupayi Kayseri’ye kazandiracaklarini ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i kupa ile ziyaret etmeyi hedeflediklerini belirterek, “Insallah kupa, Kayseri’mize yakisir. Teknik heyete, futbolculara, yönetime ve taraftarimiza güveniyoruz. O güzelligi buraya tasiyacagiz, kupamizi alip, Sayin Cumhurbaskanimizi kupamiz ve formamizla ziyaret ederek, Kayseri’mizi olumlu sekilde gündemde tutmak için gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandi.

“TARAFTARIMIZ BIZIM BASIMIZIN TACIDIR”

Final maçinda Passolig karti olup da maça gitmek isteyen hiç kimsenin Kayseri’de kalmayacagini söyleyen Büyükkiliç, sözlerine söyle devam etti:

“Passolig karti olup maça gitmek isteyen hiç kimse Kayseri’de kalmaz, maça kesin götürürüz. Biz bir oldukça, beraber oldukça, el ele verdikçe bu sehrin gücüne güç katar. Taraftarimizin yeter ki Passolig karti olsun ve taraftarimiz ‘ben maça gidecegim’ desin, o bizim basimizin tacidir, biz onu Istanbul’a ulastirir, birlikte maçi takip ederiz.”
Kaynak: İHA