Baskan Uysal Açiklamasi 'Bu Vatani, Bu Milleti Birlik Ve Beraberlik Içinde Gelecege Tasimak Çok Önemli'

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, bir hayirsever tarafindan yaptirilan caminin ibadete açilisinda, “Bu vatani, bu milleti birlik ve beraberlik içinde gelecege tasimak çok önemli. Bunu Muratpasamizda sizler sayesinde, Allah’a sükür çok güzel basariyoruz” diye konustu.

Baskan Uysal Açiklamasi 'Bu Vatani, Bu Milleti Birlik Ve Beraberlik Içinde Gelecege Tasimak Çok Önemli'
Hayirsever Ümmühan Ünal tarafindan Çaglayan Mahallesi’nde yaptirilan ve adini tasiyan cami ibadete açildi. Bahçesinde Kur’an kursu ve lojmanin da yer aldigi caminin açilisina Belediye Baskani Ümit Uysal, Ilçe Müftüsü Ishak Göksel, hayirsever Ümmühan Ünal, oglu Mustafa Ünal ve çok sayida mahalle sakini katildi.

Caminin ibadete açilisi dolayisiyla ögle namazi öncesi Çaglayan Mahallesi kapali pazar yerinde Kur’an tilaveti ve mevlit okundu. Burada yaptigi konusmada Ilçe Müftüsü Göksel, “Herkese çok tesekkür ediyorum, Yüce Mevla’m mabetlerimizin cemaatini bol eylesin” dedi.

Baskan Uysal ise “Bu vatani, bu milleti birlik ve beraberlik içinde gelecege tasimak, is üretmek, as ürütmek, dünyayla rekabet edecek düzeyde organize etmek çok degerli, çok önemli. Bunu Muratpasamizda sizler sayesinde, Allah’a sükür çok güzel basariyoruz” seklinde konustu.

Muratpasa’nin inançlarin ve kültürlerin dünyada en güzel sekilde yasandigi yerlerden bir tanesi oldugunu belirten Baskan Uysal, “Ümmühan Ünal teyzemize ve evlatlarina, bu hayra vesile olan komsularimiza Muratpasalilar adina çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA