Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yapilan Her Hizmet Çocuklar Için'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kizik Mahallesi’nde geleneksel olarak düzenlenen ‘Yagmur ve Sükür Duasi Programina’ katildi. Programda Baskan Çolakbayrakdar’a sarilarak duyduklari sevgiyi yansitan çocuklar dikkat çekti. Küçük çocuklari kucagina alip, seven Baskan Çolakbayrakdar, gelecegin teminati olan çocuklarin çok degerli ve önemli olduguna vurgu yaparak, “Her yapilan hizmet, çocuklar içindir” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Yapilan Her Hizmet Çocuklar Için'
Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ile birlikte ziyaret ettigi Kizik Mahallesi’nde bölge sakinleriyle sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin ve özellikle çocuklarin yogun ilgisiyle karsilasti. Bagdas kurup, vatandaslarla keyifli sohbetlere imza atan Baskan Çolakbayrakdar, küçük çocuklari kucagina alip, sevdi. Çocuklar ise Baskan Çolakbayrakdar’a sevgisini sarilarak yansitti. Renkli görüntülerin olustugu etkinlik, ‘Yagmur ve Sükür Duasi’nin yapilmasiyla devam etti.

Programda konusan Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilastigini belirterek, “Bizim, birligimiz, bereketimizdir. Cenab-i Allah, bu birligimizi daim etsin. Bu anlayis içerisinde 16 ilçe belediye baskani kardesimizi bagrima basiyorum. Belediye olarak tarima ve hayvanciliga gereken destegi esirgemiyoruz. Vatandaslarimiza layik olmaya çalisiyoruz. Insallah, ürünlerimiz bereketli olur” diye konustu.

Kizik Mahallesi’nde vatandaslarla birlikte olduklarina dikkati çeken Baskan Çolakbayrakdar ise, “Pandemi nedeniyle 2 yildir bir arada olamiyorduk. Insallah Rabbim, bundan sonra bir ve beraber olacagimiz programlari nasip etsin. Ürünlerimiz toprakla bulustu insallah bereketli olur. Rabbim, sagligimizi, huzurumuzu, mutlulugumuzu daim eylesin. Babaannem, dedem ve büyüklerimiz eskiden hep; “Gökten Rahmetini, yerden bereketini, gönlümüzden merhametini eksik etme Allah’im!” diye dua ederlerdi. Bizlerde ayni sekilde hep dua ediyoruz. Rabbim, bereketli eylesin insallah” ifadelerine yer verdi.

Program, Baskan Çolakbayrakdar’in Memduh Büyükkiliç ile birlikte kesilen kurban etlerinden yapilan etli bulgur pilavini vatandaslara ikram etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA