Baskan Büyükkiliç'a Konfetili Ve Tezahüratli Karsilama

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, davetli olarak katildigi Özçelik Is Sendikasi 9. Olagan Genel Kurulu’nda konfeti ve tezahüratlarla karsilandi. Özçelik Is Sendikasi Genel Baskani Yunus Degirmenci, Baskan Büyükkiliç’i, “Kayseri’ye hizmet eden, 30 yil da beraber yürüdügümüz, gönlümüzde taht kurmus, Kayseri’mizin atom karincasi” diye nitelendirdi.

Baskan Büyükkiliç'a Konfetili Ve Tezahüratli Karsilama
Baskan Büyükkiliç’in yani sira Özçelik Is Sendikasi Genel Baskani Yunus Degirmenci, Özçelik Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Celalettin Korkmazyürek ve sendika üyelerinin katildigi Sendika Genel Kurulu’nda açiklamalarda bulunan Büyükkiliç, önemli ve anlamli sendika çalismasindan dolayi sendika yönetimi ve üyelerini tebrik etti. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Anadolu insanina yakisan, Müslüman Türk insanina yakisan, inandiklari hak yolda seslerini, mesajlarini sunan ve sahiplenen anlayis içerisinde nezih bir genel kurul yapildigini ifade ederek, “Allah sayilarinizi arttirsin” dedi.

Salt bir ücret sendikaciligi ile bir yere varilamayacagini ifade eden ve insanligin sendikacilarin mesajina ihtiyaci olduguna deginen Büyükkiliç, “Salt bir ücret sendikaciligi ile bir yere varilmayacagini hep beraber gözlemliyoruz. O açidan birbirimize sahip çikacagiz, felsefemize sahip çikacagiz, anlayisimiza sahip çikacagiz. Ülkemizi, sadece ülkemizde yasayan insanlarin ümidi olmaktan öte, dünya insanliginin, Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde ve liderliginde, adeta ihtiyacinin oldugu bir anlayis içerisinde sunmaya çalisacagiz ve devam edecegiz. Çünkü buna ihtiyaç var. Sizin mesajiniza insanligin ihtiyaci var. Biz olayi böyle görüyoruz. O açidan kuru kuruya bir sendikacilik sevdasi olarak ya da davasi olarak görmedigimizi buradan ifade etmek istiyorum” diye konustu.

Herkesin sehrini, ülkesini sevdigini, bunun fitrî oldugunu belirten Büyükkiliç, Kayseri’de “Birimiz hepimiz diyoruz, hepimiz birimiz diyoruz” ifadesini kullanarak, “Makarr-i ulema ve makarr-i evliya olarak bilinen âlimler ve veliler sehri olan Kayseri’mizin elbette ki yeri ayridir. Sehrimizi seviyoruz. Insallah ona layik olma yönünde hep beraber gayret göstermemiz gerektigini buradan paylasiyoruz. Birligimizin, beraberligimizin bereket oldugunu, birbirimize sahip çikmamiz gerektigini buradan ifade etmek istiyorum. Iste bu anlayis içerisinde 16 ilçe belediye baskani kardesimizle, bir agabey anlayisi içerisinde el ele, gönül gönüle vermek suretiyle Kayseri’mizde 17-0 Cumhur Ittifaki anlayisiyla yolumuza devam ediyoruz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz diyoruz” seklinde konustu.

Büyükkiliç, Kayseri’yi daha iyi noktalara tasimak için gayret göstereceklerini belirterek, sözlerini söyle sürdürdü:

“Biz Kayseri’mizi daha da yasanilabilir, herkesin rahatlikla ‘iste benim sehrim’, ‘iste benim yöneticilerim’, ‘iste ülkemizin Anadolu’daki cazibe merkezi’ diyecek konuma getirmek için çabaliyoruz. Çok sükür iyi bir noktadayiz. Yeter mi yetmez. Daha fazlasini bu sehirde yasayan canlarimiz, kardeslerimiz hak ediyor mu, hak ediyor. Iste 80 bin civarindaki üniversite ögrencisi ile yine bir o kadar çalisan emekçi kardesimizin alin teri ile bu sehri daha iyi noktaya getirmeye çalismaliyiz. Bu ülkeyi daha iyi noktaya tasimaliyiz. Bunun için de hep beraber çaba göstermeliyiz. Biz sendikaciligi çok çok önemsiyoruz. Örgütlü teskilatlarin önemini asla göz ardi etmiyoruz. Biz biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri’yiz, hep beraber Türkiye’yiz. Bizleri seven, seçen, güvenen canlarimiz olarak yillardir degisik konum ve durumlarda sizlerin hizmetkâri olduk.”

Özçelik Is Sendikasi Genel Baskani Yunus Degirmenci ise genel kuruldaki konusmasinda “Kayseri’ye hizmet eden, 30 yilda beraber yürüdügümüz, gönlümüzde taht kurmus, Kayseri’mizin atom karincasi” diye nitelendirdigi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA