Alkollü Sürücü Frene Basmayinca Iki Araci Biçti; O Anlar Kameraya Yansidi

Beylikdüzü’nde alkollü sahis, ortaligi birbirine katti. Caddelerin kesistigi noktada frene basmayan sürücü, iki araca çarparak durabildi. Kazada sans eseri can kaybi yasanmazken, iki kisi yaralanarak hastaneye kaldirildi. Yasanan o korku dolu kaza anlari ise çevredeki bir güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Alkollü Sürücü Frene Basmayinca Iki Araci Biçti; O Anlar Kameraya Yansidi


Olay, geçtigimiz cumartesi günü Kavakli Bati Trakya Bulvari’nda yasandi. Alkollü oldugu iddia edilen 34 SR 447 plakali araç sürücü S.I., caddelerin kesistigi noktada frene basmayinca ortaligi birbirine katti. Alkollü sürücü, Bati Trakya Bulvari ile Ayazma Caddesi’nin kesistigi noktada önce O. A. kontrolündeki 34 CC 591 plakali araca, ardindan ise R. M. kontrolündeki 06 ADE 833 plakali baska bir araca çarpti. Kazanin etkisi ile araçlar kullanilamaz hale gelirken, sans eseri kazada can kaybi yasanmadi. O. A.ve R. M.’nin aracinda bulunan bir vatandas yaralanirken, çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Ilk müdahalenin ardindan yaralilar hastaneye kaldirilirken, alkollü sürücü S. I. polis ekipleri tarafindan ifadesinin almasi için karakola götürüldü.

Korkutan kaza güvenlik kamerasina yansidi

Alkollü oldugu iddia edilen Sait Inan’in iki araca çarparak dururken, kaza sonrasinda yol bir süre trafige kapandi. Araçlarin kaldirilmasiyla trafik eski haline dönerken, yasanan o kaza anlar ise çevredeki bir isyerin güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA