Ordu'da Gençlik Haftasi Kutlamalari Basladi

Ordu’da, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla Atatürk anitina çelenk sunularak, Gençlik Haftasi kutlamalari baslatildi.

Ordu'da Gençlik Haftasi Kutlamalari Basladi
Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi baslatmak için Samsun’a ayak basisinin 103’üncü yili tüm yurtta oldugu gibi Ordu’da da çesitli etkinlikler ile kutlanacak. Kutlama etkinlikleri dolayisiyla Altinordu ilçesinde bulunan Atatürk Aniti’nda gerçeklesen Gençlik Haftasi açilis programinda, saygi durusunda bulunulmasinin ardindan Istiklal Marsi okundu, Atatürk Aniti’na çelenk sunumu yapildi.

Ordu Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Genç, 19 ilçede bu haftanin çesitli etkinlikler ile kutlanacagini ifade ederek, “15-21 Mayis tarihleri arasinda her yil Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan tüm Türkiye’de kutlanan Gençlik Haftasi bugün Atatürk Anitina çelenk sunma programimiz ile basladi.

Gençlik haftamiz dolu geçiyor. Tüm spor branslarinda Ordu’nun 19 ilçesinde çesitli etkinlikler ile sanat, kültür, spor ve müzik etkinlikleri ile beraber gençlerimiz güzel bir hafta geçirecek. Bugün de burada yine gençlerimiz ile birlikte çelenk sunma programimiz gerçeklesti. Kutlamalarimiz çesitli programlar ile devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA