Metruk Binada Çikan Yanginda Mahallelinin Itfaiyecilere Ayran Seferberligi

Antalya’da metruk binada çikan bir yangina müdahale eden itfaiyecilere mahalleli, su ve ayran ikram etti. Itfaiyecilere su ikram eden mahalle sakinlerinden Arzu Sahindar ise itfaiyecilere tesekkür ederek “Itfaiyecileri su getirdim. Susamislar. Allah razi olsun onlardan. Onlar olmasaydi bizim eve gelecekti yangin” dedi.

Metruk Binada Çikan Yanginda Mahallelinin Itfaiyecilere Ayran Seferberligi


Olay, Muratpasa ilçesi Tahilpazari Mahallesi 452. Sokak üzerinde meydana geldi. Metruk binadan dumanlarin yükseldigini gören vatandaslar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kisa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yangini kontrol altina aldi. Hava sicakligi ve dumani göz önünde bulundurulan mahalleli ise itfaiye erleri için su ve ayran ikraminda bulundu. Öte yandan, yanginin çikis sebebi bilinmezken yangin sebebi ile mahallede elektrik kesintisi yasandi.

"Itfaiyecilere su getirdik"

Itfaiyecileri su getiren mahalle sakinlerinden Arzu Sahindarlar, “ Neden çiktigini bilmiyoruz. Kahvalti yapiyorduk. Biranda yatak odasindan kokular gelmeye basladi.

Bir baktim duman dumana. Daha öncede bu çevrede yangin olmustu. Yikildi suanda. Genelde tinerciler geliyor. Itfaiyecileri su getirdim. Susamislar. Allah razi olsun onlardan. Onlar olmasaydi bizim eve gelecekti yangin. Korktuk bizde. Kizimda korkup agladi. Bu binanin yikilmasi lazim, defalarca söyledik” diye konustu.

Kaynak: İHA