Istanbul'da Anneleri Bosanan Ikiz Kardesi Sopayla Döven Amcalar Yakalandi

Kagithane’de anne ve babalari bosanan ikiz kardesler, amcalari tarafindan sokak ortasinda sopalarla dövüldü. Dayak anlari kameraya saniye saniye yansirken, Çaglayan Polis Merkezi Amirligi ekipleri saldirgan amcalari yakalayarak gözaltina aldi.

Istanbul'da Anneleri Bosanan Ikiz Kardesi Sopayla Döven Amcalar Yakalandi
Olay, geçtigimiz Persembe günü saat 22.00 siralarinda Kagithane Çaglayan Mahallesi Tasocagi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ilçede yasayan Özgül K. ve esi Mehmet Emin K. bir süre önce bosanmaya karar verdi. Bu süreçte ikilini ikiz çocuklari olan Emirhan K. (17) ve Bedirhan K. (17) iddiaya göre, bosanma asamasinda annelerine hak vererek destekte bulundu. Bu sebeple iki çocuklar amcalari tarafindan tehdit edilmeye baslandi.

Amcalari tarafindan sopalarla dövüldüler

Ikiz kardesler evlerine dönerken amcalari Yilmaz K. ve Firat K. tarafindan araçla yollari kesildi. Iki kardes, amcalari tarafindan sokak ortasinda sopalarla dövüldü. Sesleri duyan çevredekiler duruma tepki gösterince saldirgan 2 amca çevredekilere bagirarak karsilik verdi. Sahislar daha sonra da geldikleri araçla olay yerinden kaçti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Dövülerek kollarindan ve bacaklarindan yaslansan iki kardes ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Darp anlari kameralara yansirken, Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Çaglayan Polis Merkezi Amirligi ekipleri saldirgan amcalari yakaladi.
Kaynak: İHA