Edremit Belediye Meclisi Cumhur Ittifaki Grup Sözcüsü Murat Tuna 'Böyle Belediye Yönetilmez'

Edremit Belediye Meclisi Mayis Ayi Olagan Toplantisi’nda konusan Cumhur Ittifaki Grup Sözcüsü Murat Tuna, belediyede maas esitsizligi ve bankamatik çalisanlari oldugunu söyledi.

Edremit Belediye Meclisi Cumhur Ittifaki Grup Sözcüsü Murat Tuna 'Böyle Belediye Yönetilmez'
Yogun bir gündem ile toplanan Edremit Belediye Meclisi’nde meclis kürsüsünden konusan Cumhur Ittifaki Grubu Sözcüsü Murat Tuna, belediye çalisanlari arasinda maas esitsizligi oldugunu söyleyerek, belediyeye gitmeden bankamatikten maas alan çalisanlarin oldugunu ifade etti.

Tuna, “Edremit Belediyesi kimsenin babasinin mali degildir. Edremit halkinin haklarini sonuna kadar savunmak için buradayiz. Bu nedenle de sesimizi yükseltmekteyiz. Belediyemizin diger çalisanlara yaptigi maas zamminin yaninda, 167 kadrolu isçiye yapilan yüzde 12’lik zam çok yetersiz. Burada adaletsizlik, esitsizlik var. Konuyla acilen ilgilenilmesini talep ediyoruz. Belediyemizde görevli 1082 personelimizin içinde ise gitmeden bankamatikten her ay maas alan çalisanlarin oldugu bilgileri geliyor. Bu konuyu daha öncede dile getirdik. Baskanlik makaminin gerekeni yapmasini istiyoruz. Hasan Arslan ve ekibi belediyeyi yönetemiyor. Borç almis basini gidiyor. Böyle belediye yönetilmez” dedi.

Kaynak: İHA