Çinar, Yeni Belediye Binasi Insaatini Inceledi

Turgut Özal Mahallesinde yapimi tüm hiziyla devam eden Malatya’nin Yesilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasi insaatinda incelemelerde bulunan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “ Ilçemizin farkli noktalarindaki hizmet binalarimizi tek çati altinda toplayarak, hemsehrilerimize modern ve kaliteli alanlarda hizmet verecegiz”dedi.

Çinar, Yeni Belediye Binasi Insaatini Inceledi
Yesilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasiyla birlikte vatandaslara sunduklari hizmet kalitesini artiracaklarini ifade eden Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Çevre, Sehircilik ve Iklim Bakanliginin destekleriyle TOKI tarafindan ayni alanda insa edilecek olan Yesilyurt Millet Bahçesiyle birlikte Yesilyurt’a yeni bir yasam alani kazandiracaklarini söyledi.



Turgut Özal Mahallesinde toplam 21 bin metrekare alanda yapimi devam eden Yesilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasinin 5 kat üzerinden hizmete sunulacagini belirten Çinar, “Seçim vaatlerimiz arasinda yer alan Yeni Belediye Hizmet Binamizin insaat ve imalat çalismalarini yakindan takip ediyoruz. Iç ve dis tasarimi, hizmet mekanlari, otoparki, sosyal donatilari, yesil alanlari ve çevre düzenlemeleriyle gelisen Yesilyurt’umuzun marka degerine büyük katkilar sunacak olan Yeni Belediye Hizmet Binamiz içerisinde; Baskanlik Makami, Belediye Baskan Yardimcilarimiz ile Birim Müdürlüklerimizin Odalari, Idari Bölümler, Nikah Salonu, Meclis Toplanti Salonu, Otopark ve Yemekhane alanlari olacaktir. Iki bodrum kat üzerinde insa edilen hizmet binamizin su anda betonarme ve duvar imalat islemleri tüm hiziyla devam ediyor. Deprem yönetmeliklerine uygun, güvenilir ve saglam bina kosullarina uygun olarak Yesilyurt’a kazandiracagimiz Yeni Hizmet Binamiz sayesinde hemsehrilerimize daha hizli ve daha güzel hizmetler sunacagiz. Belediye hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaslarimizi en güzel sekilde misafir ederek, hizmetteki kalite standartini artirmis olacagiz. Bununla birlikte Yesilyurt’umuzun kalkinma sürecinde büyük emekleri olan personellerimizin de çalisma ortamlarini da bu vesileyle daha modern ve nezih bir seviyeye çikartip onlarinda daha güzel ortamlarda hizmet sunmalarini saglamis olacagiz. Yeni Belediye Hizmet Binamizin yan tarafindaki 35 dönümlük ayni alanda Çevre, Sehircilik ve Iklim Bakanligimizin destekleriyle TOKI tarafindan insa edilecek olan Yesilyurt Millet Bahçemizle birlikte buraya yeni bir meydan ve yasam alanlari da kazandirarak, Yesilyurt’ta yasamanin ayricalik oldugunu hemsehrilerimize güçlü bir sekilde hissettirecegiz. Iki özel yatirimin oldugu bölgeyle Ahmediye Camimiz arasindaki güzergâhi da yürüyüs ve bisiklet yollariyla bütünlestirerek buranin çehresini bastan asagiya degistirecegiz. Insaat çalismalarini sürdüren yüklenici firmamizda ki mühendislerimize, seflerimize, isçi kardeslerimize bir kez daha tesekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek Yesilyurt’umuzun gelecegine modern ve güzel yatirimlar emanet edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA