Ayni Salincaktan Düsen 1 Genç Öldü, 1 Genç De Agir Yaralandi

Afyonkarahisar kent merkezi Akarçay parkinda bulunan döner salincaktan geçtigimiz günlerde bir genç düserek hayatini kaybetmisti. Yine bir gencin daha ayni salincaktan düserek yaralandigi belirtilirken, gençlerin büyük ilgi gösterdigi salincak tehlike saçmaya devam ediyor.

Ayni Salincaktan Düsen 1 Genç Öldü, 1 Genç De Agir Yaralandi
Geçtigimiz hafta Akarçay’da bulunan oyun parkindaki salincaklardan düserek yaralanan Kasif Duman vefat etmisti. 15 gündür hastanede yasam mücadelesi veren 17 yasindaki Duman hayata tutunamadi. Duman’in Akarçay’da bulunan bir salincakta sallanirken dengesini kaybederek düstügü ögrenildi. 15 yasindaki gencin ardindan ayni döner salincaktan bir çocuk daha düserek agir yaralandi. Hastaneye kaldirilan gencin omzunda kirik oldugu tespit edildi.

1 ayda bir çocugun hayatini kaybettigi bir çocugunda agir yaralandigi döner salincak ile ilgili herhangi bir çalisma yapilmadi. Salincak halen daha bulundugu Akarçay parkinda faaliyet gösteriyor. Döner salincakta tutunacak herhangi bir aparat bulunmazken, emniyeti saglayacak kemer yada güvenlik seridi de yer almiyor. Büyüklerin dahi durmakta güçlük çektigi salincaga binen gençler hayatlarini tehlikeye atarak egleniyor. Gençlerin yogun ilgi gösterdigi salincagin daha fazla tehlike saçmadan kaldirilmasi yada bir önlem alinmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA