Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye Atanan Vali Gökmen Çiçek;

Yeni Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Kayseri’ye atandi. 3 ay önce Kayseri ile Afyonkarahisar arasindaki sucuk tartismasi üzerine sorulan bir soruya Vali Çiçek, “Bu soruya cevap veremem, ileride Kayseri’ye vali olursam onlara ne diyecegim” demisti. Vali Çiçek, o soruyu hatirlatarak, “Iyi ki cevap vermemisim” dedi.

Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye Atanan Vali Gökmen Çiçek;
Açiklanan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Kayseri Valiligine atandi. Vali Çiçek, bundan 3 ay önce Ihlas Haber Ajansi muhabirinin “Afyonkarahisar Tarim Il Müdürü tarafindan Kayseri’nin 8 kati kadar Afyon’da sucuk üretildigi belirtildi. Bunun üzerine Kayseri Ticaret Borsasi Baskani ise Afyon sucugunun çogunlugunun tavuk sucugu oldugunu öne sürüyor. Siz bu konuyla ilgili ne söyleyeceksiniz. Kayseri sucugumu? Afyon sucugumu mu?” sorusuna Vali Çiçek, “Agzimdan laf almaya çalismayin. Benden manset çikmaz. Yarin bir gün Kayseri’ye vali olursam ne olacak? O zaman ben onlara ne derim” demisti.

Vali Çiçek Il Genel Meclisi’nde meclis üyeleri ile veda ziyaretinde bu soruyu hatirlatarak, esprili bir dille “O soruyu da Hayati sormustu. Ulusal basinda haber yapmak için bana tuzak kurmustu Hayati. Iyi ki bu soruya cevap vermemisim. Simdi Kayseri’ye gidince de Kayseri sucugu daha iyi dersem siz bana kizarsiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA