Zorunlu E-Fatura Için Bir Araya Geldiler

Bilsoft Yazilim Genel Müdürü Ahmet Veli, Küçük ve Orta Ölçekli Isletmelerin yeni dönem zorunlu e-faturaya geçis süreçlerine yönelik çözümler sunduklarini ve isletmelere daha güçlü altyapi sunabilmek için Uyumsoft ile is ortakligi konusunda anlastiklarini belirtti.

Zorunlu E-Fatura Için Bir Araya Geldiler
Gelir Idaresi Baskanligindan yayinlanan karar ile turizm, insaat, emlak ve otomotiv gibi bazi sektörlerin 1 Temmuz’da zorunlu olarak e-fatura sistemine geçmesi gerekiyor. 2005’ten beri Isletmelerin ticari yazilim programi ihtiyaçlarina çözümler sunan Bilsoft Yazilim, isletmelere daha iyi bir çözüm sunmak için Uyumsoft ile çözüm ortakligina gitti.

Bilsoft Genel Müdürü Ahmet Veli, KOBI’lere sunulan e-dönüsüm, e-fatura, e-arsiv ve e-irsaliye çözümlerinin daha çesitli hale getirilmesi için Uyumsoft ile anlastiklarini belirterek çok yakinda daha fazla KOBI’nin de zorunlu e-faturaya geçis yapacagini vurguladi.

Ahmet Veli, “2022 Mali Yilinda fatura limitlerinin düsürülmesi ile KOBI’lerin e-fatura kullanma yükümlülükleri yeniden belirlenirken, 2023 yilina kadar bu limitler daha da düsürülecek. Halihazirda Türkiye’de ortalama 3,4 milyon KOBI bulunuyor. Bunlardan sadece 400 bin tanesinin e-dönüsüm geçirdigini biliyoruz. Bu sayi bu yil neredeyse ikiye katlandi ve gelecek yil daha hizli bir dönüs bekliyoruz. Artan taleplere sorunsuz cevap verebilmek adina Bilsoft Yazilim olarak önemli isbirlikleri ile e-fatura alt yapimizi daha da güçlendirdigimize inaniyoruz. Türkiye’nin bu alandaki en önemli markalarindan Uyumsoft ile yaptigimiz ortaklik, küçük isletmelere yönelik çözümlerimizi genisletmemizi sagliyor. Anlasma sürecinin ardindan sistem entegrasyonumuzu tamamlayarak Bilsoft kullanicilarina daha iyi bir hizmet sunmanin gururunu yasiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA