Muhafazakar Yükselis Partisi Istanbul Il Kongresi Yapildi

Muhafazakar Yükselis Partisi (MYP) Istanbul Il Kongresi Esenyurt’ta gerçeklestirildi. Kongrede oy birligiyle yeni il baskani Yüksel Dayi oldu.

Muhafazakar Yükselis Partisi Istanbul Il Kongresi Yapildi
Muhafazakar Yükselis Partisi (MYP) Istanbul Il Kongresi gerçeklestirildi.

Esenyurt’ta yapilan kongreye MYP Genel Sekreteri Muhammed Altun ve MYP Genel Baskan Yardimcisi Burhanettin Aktürk katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan kongrede Yüksel Dayi MYP Istanbul Il Baskani seçildi. Kongre ile ilgili konusan Dayi, “Beni bu göreve layik gören basta Ahmet Reyiz Yilmaz Baskanimiza sükranlarimizi sunuyoruz. Tüm ilçe baskanlarimiza, delegelerimize, derneklerimize, özellikle sehit ve gazi dernek baskanlarimiza tesekkür ediyoruz. Allah’in izniyle bizim hedefimiz, garibanin, mazlumun ve yoksulun yaninda olmaktir. Hedefimiz her zaman alt tabandir” dedi.



"Biz ‘Mazluma Is’ diyerek ortaya çikan bir partiyiz"

Kongrede bir konusma yapan MYP Genel Sekreteri Muhammed Altun ise, “Biz sanli bir tarihi omuzlayanlardaniz. Üzülmeyin degerli kardeslerim, herkes diyor ki bu yeni bir partidir. Çok fazla parti var. Biz ‘Mazluma Is’ diyerek ortaya çikan bir partiyiz. Hanim kardeslerimiz, bu davaya gönül veren bütün kardeslerimiz ev ev gezerek bu Islam davasini, Muhafazakar Yükselis Partisi’ni insallah anlatacaklar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA