Kayseri Büyüksehir Final Için Kampanya Baslatti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ziraat Türkiye Kupasi final maçinda Istanbul’da Sivasspor ile karsilasacak Yukatel Kayserispor’a destek amaçli, maça gitmek isteyen taraftarlara otobüs destegini de içeren genis bir toplanti düzenleyerek kampanya baslatti.

Kayseri Büyüksehir Final Için Kampanya Baslatti
Kentin zenginliklerine ve marka degerlerine sahip çikan Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç önderliginde yine kentin marka degerlerinden biri olan Kayserispor’a destek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç baskanliginda bir toplanti düzenlendi.

Istanbul’da 26 Mayis Persembe günü oynanacak final karsilasmasina gitmek isteyen Kayserispor taraftarini tasimak için otobüs destegi kampanyasi baslatilan toplantiya Baskan Büyükkiliç’in yani sira Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalis, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Yunus Imamoglu, Incesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Ali Baktir, Kayseri Ticaret Odasi Baskani Ömer Gülsoy, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Lütfi Çarsibasi ve Sanayi Odasi Baskan Yardimcisi Abdullah Oguzbas katildi.

Büyüksehir Belediyesi’nde gerçeklesen toplanti sonrasi açiklamalarda bulunan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tek yürek olduklarini ve kupayi Kayseri’ye getireceklerini belirterek; “Bunun içinde yaptigimiz çalismalar sonrasi ilk etapta, Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Kayserispor’umuzun kiymetli baskani ve degerli baskanlarimizla hep beraber 100 otobüsü ayarladik. Bundan sonraki süreçte hemsehrilerimizin destegini bekliyoruz. Insallah bu otobüs sayisini artiracagiz. Taraftarlarimizin takimina sahip çikmasini bekliyor, haydi Kayseri Istanbul’da maça diyoruz” seklinde konustu.

Organizasyon için Baskan Büyükkiliç’a tesekkür eden Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, “Katilan herkese çok tesekkür ediyorum. Hadi Kayseri tek yürek olalim, bu kupayi alalim ve bu kampanyaya katilmak isteyen bütün firmalara çagrida bulunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA