Engelli Ve Bakim Merkezinde, Engelsiz Eglence

Özel Giresun Engelli Bakim Merkezinde sosyal etkinlikler kapsaminda eglence programi düzenledi.

Engelli Ve Bakim Merkezinde, Engelsiz Eglence
Bakim Merkezi Kurucusu ve ASKON Giresun Il Baskani Yener Türk ile Kurum Müdürü Gülseren Kesik’ organizasyonu sonucu her yönüyle coskulu geçen ve sira disi görüntülere sahne olan etkinlige Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Fethi Elmas, Il Müftüsü Ramazan Topcan, Dereli Belediye Baskan Yardimcisi Yakup Özer, Giresun Engelliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Nihat Yayla, siyasi parti temsilcileri, engelli aileleri ve davetliler katildi.

Program sirasinda bir konusma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Fethi Elmas, "Bizler engelli dostlari olarak burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. Her zaman onlarin yanindayiz, destekçileriyiz. Bütün çalismalarimiz, gayretimiz engelli vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak içindir. Bu dogrultuda elimizden gelen her seyi yapiyoruz, yapmaya da devam edecegiz. Böylesine güzel bir etkinligi organize eden kurum yetkililerimizi tebrik ediyor, engellilerimizin bu anlamli haftasini kutluyorum" dedi.

Kurum Müdürü Gülseren Kesik de yaptigi konusmada katilimlari nedeniyle konuklarina tesekkür ederek "Burada engelli bireylerin toplumsal yasamda karsilastiklari sorunlar hakkinda farkindalik olusturmak amaciyla bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz. Amacimiz her zaman yanlarinda oldugumuzu hissettirmektir. Unutulmamali ki engelli bireylerimizi toplumun her kesiminde görmek, onlari üreten bireyler haline getirmek en öncelikli görevlerimiz arasindadir. Biz burada engellilerimize firsat verildiginde neler yapabileceklerini göstermek istiyoruz. Engel yeter ki kalplerde olmasin" diye konustu.

Etkinlik engellilerin folklor gösterileri, semazen gösterilerinin yani sira müzik ziyafetiyle sona erdi.
Kaynak: İHA