Denizil'de MHP'nin Seçim Çalismasinin Ikinci Duragi Çivril Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin ‘Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilari’nin 8 ilçeyi kapsayan Denizli’de 2. turu Çivril ilçesinde basladi. Yogun katilimla gerçeklesen toplanti da, MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, 2023’e giden yolda var güçleriyle çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Denizil'de MHP'nin Seçim Çalismasinin Ikinci Duragi Çivril Oldu


Denizli’de bu hafta sonu, Çivril, Pamukkale, Acipayam, Beyagaç, Buldan, Babadag, Serinhisar ve Honaz olmak üzere toplam 8 ilçede gerçeklesecek Adim Adim 2023 Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma Toplantilarinin ilk duragi Çivril Ilçesi oldu. Toplantilar çerçevesinde Denizli’nin Çivril Ilçesine gelen TBMM Idare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MYK Üyesi Volkan Dudu Çivril Halkiyla bulustu. MHP Denizli Il Baskani Av. Yusuf Garip, MHP Çivril Ilçe Baskani Ergün Çiftçi, Denizli Ülkü Ocaklari Baskani Özgür Solak, Çal Belediye Baskani Fethi Akcan, MHP Ilçe Baskanlari ve çok sayida partili toplantida yer aldi. Çivril Recep Yazicioglu Konferans Salonunda gerçeklesen ve yogun katilimin gerçeklestigi toplantinin açis konusmasini yapan MHP Çivril Ilçe Baskani Ergün Çiftçi, toplantiya katilan herkese tesekkür ederek, Cumhur Ittifaki olarak 2023 hedeflerine kilitlendiklerini söyledi.



“2023’e giden yolda var gücümüzle çalisacagiz”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 53 yillik mazisinde devlet gelenek ve göreneklerine göre hareket ettigini ve serefli Türk bayraginin temsilcisi oldugunu belirten MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, yaptigi konusmada sunlari söyledi, “2023’e giden yolda, kadrolarimiz ve teskilatlarimizda var gücüyle çalismaya devam edecektir. Her zaman ülkemize ve ilelebet dalgalanacak Ay-Yildizli bayragimiz için fedakarlik içerisinde olacagiz. Çivril Ilçemiz bizi hiç bir zaman mahcup etmemis ve teveccüh göstermistir. 2019 yilinda Çivril’i kazandik, 2023 yilinda da bunu devam ettirecegiz ve gönül birlikteligini sürdürecegiz. Yilmadan, usanmadan vatanimiz için çalisacagiz. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

“6’li masa yikilacak”

"Apo’nun heykelini dikecegiz diyenlere cevap vermek için buradayiz. Türk Milletini sirtindan hançerleyenleri size anlatmak için buradayiz" diyen TBMM Idare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, “Gündemimiz belli. Bu bayragin altinda hepimiz ayniyiz. Hepimiz kardesiz. 15 Temmuz’u iyi hatirlayin, darbeye, darbecilere, asker üniformasi giymis hainleri devre disi birakanlar, o aksam Cumhur Ittifaki’ni kurmustur. Sayin liderlerimizin öngörüsü ile Cumhurbaskanligi Sistemine geçildi. Türk Milleti; Cumhur Ittifakina sahip çikti. Dogru yolda oldugumuzu gösterdi. Utanmadan, arlanmadan 6’li masa kurdular ve ‘Cumhur Ittifaki ne yapti’ diyerek, erken seçim talebinde bulundular. 6’li cephe Türk Milletini kendi gibi saniyor. Terör temsilcisi partiyi, aralarina degil de masanin altina almislar. HDP bir terör partisi degil midir? Içisleri Bakanligimiz gereken çalismalari yapiyor. Tarihin en düsük terörist rakamina gelindi. Yurt içi ve yurt disinda gereken adimlar atildi, daglari taslari yerle bir ettik. Terör devleti kurulmasina engel olduk. Cumhur Ittifaki sizlerin verdiginiz destekle hiçbir kirli oyuna müsaade etmeyecek. Bugüne kadar milletimiz hiçbir zaman hainlere prim vermedi vermeyecektir de... Biz Cumhur Ittifaki olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin varligini, dirligini, bayragimiz için, bu millet için, vatan için Türkiye ‘Türklerindir’ demeye ve yasatmaya devam edecegiz. Sizlerden aldigimiz güçle o 6’li masa yikilacak, digerleri yikilacak” dedi.

Kaynak: İHA