Burhaniye' De Baskan Deveciler, Engellileri Yalniz Birakmadi

Burhaniye de, Baskan Deveciler, Engeliler Haftasinda ziyaretler gerçeklestirdi. 10-16 Mayis Engelliler Haftasi Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’in engelliler okul ve dernek ziyaretleriyle basladi.

Burhaniye' De Baskan Deveciler, Engellileri Yalniz Birakmadi
Ilk programin Ticaret Odasi Özel Egitim Okulunda düzenlendigi kutlamalar daha sonra Baskan Devciler’in ziyaretleriyle devam etti.Türkiye Sakatlar Denegi Burhaniye Subesine yaptigi ziyarette Denek Baskani Gürsel Vardar ile bir araya gelen Baskan Deveciler, fiziksel engelli bireyler hakkinda bilgiler aldi. Daha sonra Burhaniye Zihinsel Engelliler Dernegi’ne ziyaret gerçeklestiren Baskan Deveciler Dernek Baskani Emine Özavci’dan, zihinsel engelli bireylerin uzun zamanlar harcayarak yaptiklari el emeklerini inceledi. Baskan Deveciler ziyaretlerine Engel Biziz Dernegi ile devam etti. Baskan Ilke Öztürk’ün Baskanligini yaptigi dernek yönetimiyle de çalismalar hakkinda bilgiler alan Deveciler, son olarak Gamzelerim Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören engellilerle bulustu. Okul Müdürü Koray Ozan Çiftçi’nin rehberliginde okulu gezen Baskan Deveciler, okul ögretmenlerinden de egitimler hakkinda bilgiler aldi. Tüm engellerin sevgi ile asilabilecegini söyleyen Baskan Deveciler, Engelli bireylerin toplumsal hayata katilim saglamasi adina çalismalar yaptiklarini belirterek “ Her birey engelli adayidir. En büyük engel de sevgisizliktir. Içimizde ki sevgi hiç bitmesin” dedi.

Belediye Baskan Yardimcisi Tamer Midilli’nin de bulundugu ziyaretlerde Baskan Deveciler okul müdürlerine çiçek ve hediye takdim ederek Haftalarini kutladi.
Kaynak: İHA